- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
YSMF, с много малко хора мнението ми съвпада за сериала и за книгите, тъй като аз харесвам Тирел и Ланистър, а повечето - Старк. Но се радвам, че все пак сме на едно мнение![]()
Мирцела със сиг ще я видим - просто няма как да ни спестят Дорн, Ариан, Доран, а и пясъчните змии надявам се. Бтв, винаги съм си представял Ева Лонгория като Ариан (знам, че желанието ми клони към невъзможното).
Винаги ще има някой за мразене, дори и Рамзи да хвърли топа
Що се отнася до Ланистър-Таргариен - теорията за Церсей и Джайм ми изглеждаше малко вероятна, ама сега доста се поразмислих и наистина има някои неща, които са си доста логични. Церсей е един вид пироманка, чука се със брат си (може би семейна черта), а и другите Ланистъри, с изключение на лорд Тивин, са доста добри и разбрани хора (Джена, Кеван, Лансел). Церсей специално доста се отличава от тях. Мисля, че, когато Тирион е заченат, лейди Джоана е в Кастърли Рок, а за зачеването на близнаците МАЙ е била в Кралски Чертог, а и е факт, че Лудия крал си е падал по нея. Така, че ако има някой дракон в кожата на лъв, близнаците ми звучат по-удачния вариант. Що се отнася до Тивин, той може би въобще не е разбрал, Джоана, може би, въобще не му е казала от срам или страх. И все пак не мисля, че Джордж би извъртял нещата така, ама кой знае..
Ох, не ви казвам нищо ново, обаче пак се унесох.![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..