.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 693

Тема: Game of thones

Hybrid View

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Цитирай Първоначално написано от turnadowwe Виж мнението
    Мега тъпия сериал......то бива простотия ама....и не не съм хейтър, аз съм РЕАЛИСТ!!!
    Би ли изкарал/а няколко аргумента, за да подкрепиш твърдението си? Защото аз мога да ти изкарам хиляди, за да подкрепя обратното.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    Би ли изкарал/а няколко аргумента, за да подкрепиш твърдението си? Защото аз мога да ти изкарам хиляди, за да подкрепя обратното.
    Добре.....
    1.Тъп е
    2.Тъп е
    3.Тъп е
    4.Мега тъп е
    мога да продължавам ама на дали има смисъл.

Добре.....
    1.Тъп е
    2.Тъп е
    3.Тъп е
    4.Мега тъп е
    Май "аргументите", които извади се отнасят за теб. Ако беше казал/а нещо смислено, бих уважил мнението ти, дори и да не го споделям. За в бъдеще се научи да защитаваш това, което си казал/а - ще ти е полезно.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Май "аргументите", които извади се отнасят за теб. Ако беше казал/а нещо смислено, бих уважил мнението ти, дори и да не го споделям. За в бъдеще се научи да защитаваш това, което си казал/а - ще ти е полезно.
    Ами...аз си защитих мнението като казах, че е ТЪПО. Ако случайно не знаеш това е жаргонна дума за нещо глупаво. Следователно сериала е глупав. Ако това не е аргумент, не знам какво друго ще е. Ще ти дам и друг аргумент........тия исторически истории са бозави и са правени вече и в други филми.

Ами...аз си защитих мнението като казах, че е ТЪПО. Ако случайно не знаеш това е жаргонна дума за нещо глупаво. Следователно сериала е глупав. Ако това не е аргумент, не знам какво друго ще е. Ще ти дам и друг аргумент........тия исторически истории са бозави и са правени вече и в други филми.
    Имах предвид да обясниш защо е тъпо, но ти явно не улови тънкия намек. "Исторически истории" са Тюдорите например - не и това.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Имах предвид да обясниш защо е тъпо, но ти явно не улови тънкия намек. "Исторически истории" са Тюдорите например - не и това.
    оле, the tudors беше тооооолкова секси сериал :Д

Голям фен Аватара на Illusion772
    Добре.....
    1.Тъп е
    2.Тъп е
    3.Тъп е
    4.Мега тъп е
    Значи пич - сериала е интересен, много добре направен, с много средства и старание , има доста интересни героите. Така че айде преди да мрънкаш на ляво и надясно за това колко е тъп - поне изгледай първи сезон.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си