.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Не знам, LadyDi, като цяло аз съм на малко друго мнение, защото на тази възраст да се посветиш изцяло на момичето до себе си не е толкова добра идея и да забравиш за хората, с които си излизал до преди да намериш въпросното момиче… Но както казах, не съм останал без приятели и се оправям все някак.
    Как да ти го обясня: В момента, в който си намериш гадже искаш да си само с този човек. Изобщо не става въпрос за това дали е добра идея или не. Когато стоиш сам отстрани е лесно да отсъдиш дали е правилно или не. Ама когато хормонът те натиска да си с този човек и само с него и нищо друго да няма на света... някак призмата се пречупва.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Добре, по-нагоре в темата каза, че не постъпват правилно, а сега с тия мнения казваш, че едва ли не това е правилна постъпка и това, което правят те, заслужава похвала… Последно, на какво мнение си по въпроса?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Казвам, че е НОРМАЛНА и РАЗБИРАЕМА постъпка.
    Не че е правилна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила съм същата грешка, хванах си приятел и заради него заебах 2 приятелки на които държах, но бях отнесена... мина известно време и си осъзнах грешката. Единственото което можеш да направиш е да изчакаш да се осъзнаят и сами да те потърсят.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Явно сте малки и не осъзнават, че гаджетата са до време, но тяхна грешка.

Цитирай Първоначално написано от ekaterinadimitrowa Виж мнението
    Прекарват прекалено много време с приятелките си и забравят за приятелите си. Ти си правия, защото, когато те се разделят пак при теб ще се върнат. Според мен това е много тъпо тръгваш с някого и си цял ден всеки ден с него .. Това е моето мнение може и да не съм права ама ..
    Според мен си права и един съученик има същия проблем със зарязването

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Нормално е. Споко! И ти като си имаш приятелка 1 ден и ти ще забравиш за всичко останало!!!

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Явно сте малки и не осъзнават, че гаджетата са до време, но тяхна грешка.
    19 години не знам как ти звучат, но според мен не са от най-малките, що се отнася до това.

Tsukuda_Hiroshi, тази тяхна грешка едва ли ще я направя някога, така че…

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Хвани си и ти приятелка. Струва ми се, че малко им завиждаш. Приятелството не е като любовта. То може да съществува дори да не се виждате с години. Скоро ще им омръзне от въпросните момичета и ще почнат отново да те търсят.
    То няма лошо да си хванат приятелки, но това не значи, че трябва да пренебрегват приятелите си. Защото един ден като гаджетата им ги зарежат ще останат и без приятели.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Не е правилно. Приятелка се отчужди от мен заради приятеля си. Виждах я на 2-3 месеца за по час и нещо. Вече не сме приятелки, нямаме вече общи теми на разговор и интереси. Аз пък нямам проблеми да излизам с приятели, даже да съм с моя си приятел, както и той няма против. Времето, в което сме заедно е много повече от 2-4-6 часа прекарани в компанията на кафета и по купони. Нормално е хората да излизат, но така да се пренебрегват, аз това не го одобрявам. Донякъде е разбираемо, искаш да си с човека, който харесваш, но и то си има граници. Човек трябва да излиза и с други от време на време. ^^
    *сън*

neveroqtnoribochetinqche
    Guest
    Аве пич те не са ти истински приятели те ти завиждат че си толкова готин и можеш да имаш всяка а не като тях да са вързани за едно дърво това лицее... това сърцее... тази гушкаа какво повече искашш за кво ти е някво ку**е само ти трови невроните немасмисал.ком братленце

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    19 години не знам как ти звучат, но според мен не са от най-малките, що се отнася до това.
    Още по - тъжно, за тях.

Град
    Някъде там
    Мдаа, жалко… много жалко. :/

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Причината е, че си загубеняк и бившите ти приятели не намират нищо ценно в общуването с теб, съответно предпочитат да са с гаджетата си.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Някъде там
    Случайно да ме познаваш лично, че говориш така? Съмнявам се. Елемент ялов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си