Здравейте хора,
На 14 год. съм, момиче от Варна. Търсих супер много из нета, но не успях да намеря подходяща работа. Причината да търся работа е, че искам да подпомогна семейния бюджет и да огранича разходите на родителите си. Намерих един сайт в кой всичко, което трябва да правих е да включиш някаква програма и то трупа точки а тези точки се превръщат в пари. Изглежда ми малко нереално, моля ви ако някой го е пробвал да каже.. И въобще ако имате някакви добри идеи, ще се радвам да ги споделите с мен. Благодаря предварително (y) ^^
Разбирам, че искаш да помогнеш, но освен да раздаваш брошури или вестници, друго не виждам какво можеш да правиш... и да е легално.
Тези сайтове с точките ги остави, пълни глупости са.
Няма да стане да раздавам вестници или брошури ;/ мисля, че трябва да си навършил 16 за да можеш, а и аз търся нещо, което мога да правя у дома. Благодаря ти все пак
^Ако си под 18 мисля, че може родителите да подпишат, че са съгласни детето им да работи и няма значение дали то е на 14 или 16г. Разбира се, обаче работата, която ще можеш да работиш няма да надвишава 4-5 часа, защото не е позволено да работиш на пълен работен ден (а и ти най-вероятно ходиш на училище, така че няма и да е възможно за теб).
Поне доколкото си спомням така ни бяха казали в училище.