.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Euler Виж мнението
    Днес се скарахме жестоко. Казах му, че ми трябва време.. Той се съгласи, след това ми се обади да ме чуе как съм като през това време се усещаше как плаче. Къса ми се сърцето, този човек толкова съм го обичала, не искам да го гледам такъв..
    Тук трябва да избирам между сигурност и щастие (това е малко лично, но дано сте ме разбрали без да се впускам в дълги истории). Сигурността е той, щастието.. е, не е той.
    Остави го, и за двама ви е по-добре.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на djipsito
    ilina_2341, здравей Само че аз съм от Казанлък ;р инфото е грешно ;р

Авторке, била съм с такъв вглъбен човек, при мен се стигна и до посягане. На мен също ми беше трудно да го оставя и ми се късаше сърцето, ама беше по-скоро съжаление, отколкото някаква обич или нещо друго. Не го съжалявай! Тва не е любов, а обсебване.. а ти ако останеш с него, пак няма да е от любов, а от съжаление..

Бъди по-смела! Както казаха по-горе, той сигурно ще продължи да те търси след тва, ама трябва да си категорична и да не допускаш да те манипулира и да те кара да се чувстваш виновна.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Все едно чета описание на моя приятел и да ти кажа ще става по зле ......и за напред ще е така аз съм вече 5та год в една такава връзка и е ужас наистина голям ужас

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Както сама каза той живее в друг град в момента. Нормално е да те ревнува малко повече от колкото преди, но ти си му позволила да стигне до крайности, с които ти навлиза в личното пространство. Явно с цел да докажеш колко си му вярна си му дала да ти чете СМС-ите, фейсбук-а, разговорите .. Това е било абсолютно излишно. Ако той е бил уверен в себе си и във връзката ви, не би се притеснявал от това, че излизаш с приятели и си пишеш с тях. Предполагам, че е имало някакъв друг проблем между вас, за който не споменаваш по-горе и той е разбил доверието между вас. Така или иначе връзката ви е на 90% изчерпана. Не се притеснявай да го зарежеш, ако не осъзнае грешката си.
    Напълно съм съгласна с това мнение, с изключение на думите за "разбитото доверие" - един човек като е ревнив, той ще си ревнува по фантазия и ще си ги мисли едни. Една връзка без доверие е НИЩО. Виж, авторке - аз бях по абсолютно същия начин като теб, като чета темата ти все едно чета моята история, знам че е трудно и напълно те разбирам, когато казваш, че нещо те възпира, самата аз бях така. Не знам какво беше, явно и ти не си наясно, сега съм вече сама, чувствам се свободна и някак много много спокойна, мисля че и за теб е крайно време да си върнеш свободата. Колкото и глупаво да звучи човек се ражда свободен и не бива така лесно да подарява свободата си на някого или да му позволява да я ограничава. Знам, че сигурно ще ти е мъчно (и на мен ми е), но по -добре да ти е мъчно сега, отколкото после да си чукаш главата още повече, пък не дай Боже да се ожените и да имате деца - тогава всички ще страдат, най-вече децата. Ревността се изкоренява много трудно, дори бих казала е невъзможно да се изкорени. Най-хубавите ти години са пред теб, не ги пропилявай пред телевизора, недей да живееш в клетка. Нека не ти пука какво ще си кажат хората, важна си ТИ, твоето Щастие, а не щастието на хората. Те нито ти слагат, нито ти вдигат, дреме ти, че той няма да каже на майка си за какво си го зарязала - истината си е истина и ти си с чиста съвест пред себе си.
    Последно редактирано от Take_That : 03-23-2014 на 14:33
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си