- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да продължавам да живея така..
ilina_2341, здравейСамо че аз съм от Казанлък ;р инфото е грешно ;р
Авторке, била съм с такъв вглъбен човек, при мен се стигна и до посягане. На мен също ми беше трудно да го оставя и ми се късаше сърцето, ама беше по-скоро съжаление, отколкото някаква обич или нещо друго. Не го съжалявай! Тва не е любов, а обсебване.. а ти ако останеш с него, пак няма да е от любов, а от съжаление..
Бъди по-смела! Както казаха по-горе, той сигурно ще продължи да те търси след тва, ама трябва да си категорична и да не допускаш да те манипулира и да те кара да се чувстваш виновна.
Първоначално написано от antifashionshit
Все едно чета описание на моя приятел и да ти кажа ще става по зле ......и за напред ще е така аз съм вече 5та год в една такава връзка и е ужас наистина голям ужас
Напълно съм съгласна с това мнение, с изключение на думите за "разбитото доверие" - един човек като е ревнив, той ще си ревнува по фантазия и ще си ги мисли едни. Една връзка без доверие е НИЩО. Виж, авторке - аз бях по абсолютно същия начин като теб, като чета темата ти все едно чета моята история, знам че е трудно и напълно те разбирам, когато казваш, че нещо те възпира, самата аз бях така. Не знам какво беше, явно и ти не си наясно, сега съм вече сама, чувствам се свободна и някак много много спокойна, мисля че и за теб е крайно време да си върнеш свободата. Колкото и глупаво да звучи човек се ражда свободен и не бива така лесно да подарява свободата си на някого или да му позволява да я ограничава. Знам, че сигурно ще ти е мъчно (и на мен ми е), но по -добре да ти е мъчно сега, отколкото после да си чукаш главата още повече, пък не дай Боже да се ожените и да имате деца - тогава всички ще страдат, най-вече децата. Ревността се изкоренява много трудно, дори бих казала е невъзможно да се изкорени. Най-хубавите ти години са пред теб, не ги пропилявай пред телевизора, недей да живееш в клетка. Нека не ти пука какво ще си кажат хората, важна си ТИ, твоето Щастие, а не щастието на хората. Те нито ти слагат, нито ти вдигат, дреме ти, че той няма да каже на майка си за какво си го зарязала - истината си е истина и ти си с чиста съвест пред себе си.
Последно редактирано от Take_That : 03-23-2014 на 14:33
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!