.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Странно ?

Hybrid View

maimuнata
    Guest

Странно ?

Приятелката ми беше в цикъл от сряда до вчера. Доста през това време докато беше като си бяхме двамата нали целувахме се, аз и драх леко и такива каквито неща се правят преди секс и тя ми викаше много съм гаден нали така шеговито, защото тя сега не може, но всичко си беше просто шеговито и много се точехме като нали и свърши цикъла говорхме си там неща предполагам, че ме разбирате. Дойде вкъщи нещо се беше ядосала някой я беше ядосал и все пак си говорихме как е минал деня и такива почнахме да се смеем и вече почнахме да се целуваме тя тръгна да ме съблича и аз тръгнах и по едно време тя ме погледна и аз се осъзнах и спрях, прегърна ме и каза че съжалява аз и казах че няма нищо не е проблем, тя каза че и е много тъпо но аз пак и казах че това не е никакъв проблем . Въпроса ми е след като толкова се точехме (правили сме и преди секс ) какво може да и е станало точно преди да стане ?

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Какво имаш по-точно предвид, че не разбрах добре? Нищо не е станало…

maimuнata
    Guest
    Ами с няколко думи беше в цикъл и през това време много се точехме нали като и свърши защото не го бяхме правили все пак и дойде момента и тя ме погледна и аз спрях и каза че се извинява естествено че няма проблем не знам какво може да е станало в последния момент ??

Супер фен Аватара на Anonys

maimuнata
    Guest
    Добре приемете въпроса така : тръгнахме да се събличаме но на нея изведнъж и стана нещо и спряхме какво може да е станало ;д

Мега фен Аватара на RapExotic
    Може още да е в цикъл. Предполагам, че не е. Най-вероятно не и се прави секс. Жените са най-активни сексуално по време на овулация. Считай 10-12 дни след менструацията. И защо обръщаш толкова голямо внимание на такъв дребен детайл?

maimuнata
    Guest
    не обръщам просто ми стана интересно не е в цикъл защото нали малко гадно го казвам бръкнах а и защото много се точехме когато беше на в цикъл и затова ми стана интересно просто какво е станало дори тя тръгна да ме съблича не аз нея

Единствено разбрах, че сте се драли, както преди да правите секс, каквото и да означава това и след това тя ти се е извинявала за нещо. Научете се да се изразявате ако искате нормални отговори

Супер фен Аватара на djipsito
    Тва голямо напрягане се напрягах докато те разбера.
    В крайна сметка, що не пита нея, ние откъде да знаем що се е спряла ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Как някой да ти каже какво и е било в главата? Нали казваш, че някой нещо я е ядосал, може пък още да и е било скапано настроението и да се е отказала.

Изневерила ти е и сега се чувства гузно.Честито! [facepalm]
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Не го разбирате хайвана, защото не е много интелигентен и речника не му стига, че да се изрази правилно

П.П. Прочети някоя книга, белким ти остане нещо от стила на автора, та да можеш да се изразяваш като хората. Остай секса, той е за по-пораснали.

Момче, научи се да се изразяваш, мисълта ти тече толкова разкъсано, че никой не те разбра.От тази сряда ли е в цикъл момичето?Защото 2 дена са доста малко време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си