.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Марихуана, спешно

Значи ония ден пуших за 2-ри път, първия път ми хареса и реших да повторя след 1-2 месеца разлика, и направих голяма грешка.. никога вече не бих се навил да пуша, ама дано не е късно за това. Вече втори ден ме обземат едни страхове, внушения, паника и направо ще полудея. Та въпроса ми е какво бихте ме посъветвали да направя ? Наистина съм объркан и на моменти концентрацията ми хич я няма, паметта също. Чета за тези паник атаки и всичко ми клони към точно такива. Има ли някой, който му се е случвало или знае нещо ? Все пак два дена са минали, а това не ми изглежда нормално. Постоянно мисля за това и нямам апетит или желание да върша нещо. Много ме е яд и се ядосвам на себе си, не бих пушил отново за нищо на света, явно има хора, като мен, които тревата просто не им понася. Моля за съвети, особено от хора, които са компетентни в тази област.

Извинявам се, че пускам една и съща тема в два раздела, но в момента всякакви съвети са ми от полза.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Психоза!

Самонавиваш се.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Cооkie Виж мнението

Самонавиваш се.
    горе-долу..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Dagichka
    или си пушил нещо друсано. не го мисли и само ще си отмине

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Оф само не го плашете човека.
    Ако си пафкал чистичко, от доверени хора, няма проблеми, в началото ще си леко филмар, после си минава, нема се косиш.

не знам дали си внушавам, ама тея чувства на тревожност се появяват от нищото вече 3-ти ден

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Ще се оправиш, не се притеснявай, просто гледай да не ги мислиш

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Пушил си няква некачествена трева.

Повече от фен Аватара на insprbL
    Щом се тревожиш за нещо значи може би наистина трябва да се тревожиш за него? Какво те трвожи , според теб къде са корените на тази тревожност, има ли нещо конкретно или самото усещане те е хванало и не те пуска? Може мариика да ти е отворила проблем който е бил скрит до сега вътре в тебе. Тя винаги ни насочва в правилна посока. Помисли върхо самата тревожност нещо нередно ли правиш ако има реални причини, вземи мерки. Ако пък чуството не те изоставя, вземи глок валериан и мента, или някво чайче за успокоение.

Филми, филми бляяя, бляя, бляя ..

Супер фен Аватара на mayaaa
    Няма да останеш така за винаги, спокойно.
    Иначе на различните хора по различен начин им действат нещата. На мен са ми леко объркани сетивата няколко дни след алкохол понякога. Така и не успях да си го обясня, ама явно че е до човека. Не е нещо страшно, де.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Кой знае какво си пушил. Някакъв боклучив коз, дето са ти казвали колко е добър и ти сега си психясал. Аре дай го малко по-спокойно. Ще ти мине паниката. Нищо ти няма

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    сега иди разправяй че тревата не вреди и е само полезна и няма рискове
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на skate
    според мен си пушил няква трева,набрана от градинката пред блока и ти е преебала организма :Д:Д:Д

то па и кусур ако не се напушите

възможно е и тревата да е била лоша, като се има предвид, че взимаме за първи път от този колко му е да ни е метнал, а и си направих доста дръпки. Както и да е, тревогата вече изчезна и всичко е нормално

Радвам се.

Защо винаги се филмирате че нещо ви има?

Студен душ ....

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Изпуши още една да ти мине или ако ти е толкова дерт марихуаната вземи една двойна доза хероин и да се свършва тази депресия.
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

ето ти комптентност...от 3 месеца не съм пипал, не мога да кажа, че разликата в мисленето е голяма ама все пак има неква..
    извод:
    - недей да пушиш дупичко млада..(или ако ще пушиш, нека е веднъж на 3, 4 месеца)
    а относно по темата..значи: студен душ, некви билки, чайчета и тем подобни, малко вино, разходка и секви простотии..

Това не може да стане само от марихуана.Било е нещо със силни примеси.Един приятел беше пушил трева с хероин и беше повръщал около 10 пъти за 1 нощ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си