- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо всички вече са с часовници?
Здравейте не знам дали сте забелязали, но вече всички младежи 14+ ходят по улиците и дискотеките с часовници. Всички те изглеждат много хубави аз гледах цени и точно такива където носят повечето са по 400-500 лева. Та въпроса ми е истински ли са смисъл маркови или са прости ментаци за по 20 лева дето имитират тия по 300+ лева. Странен въпрос знам, но просто аз искам да си купя 1 като на повечето хора ама гледам сайтовете вярват много скъпо както казах по горе. Много ми е чудно всички на моите години едва ли могат да си позволят за по 300 лева + часовник и то повечето почти всеки ден с все по-хубав и по-хубав. Ако някой разбира от тия неща би ли ми казал ментаци ли са просто за аксесоари, хубав вид или наистина сички си купуват маркови даже по 2-3?
Пфф... Тея, които са всеки ден с нов часовник са с ментаци, тея, които си носят 1 или макс 2 часовника сменят има вероятност да са с оригинални.
Много секс в тая тема!![]()
Аз преди редувах 3 часовника един за 250 лева и 2 за по 90..не чак толкова скъпи пък същевременно супер яки
- Един по-официален такъв.. за дискотеки, излизания по срещи и прочие
- Един спортен за тренировки, гмуркане и прочие..
- Един просто за ежедневието..
Счупих ги и 3таСега пак ще си вземам, да ти кажа събери пари и си вземи един хубав от 80-90 лева (няма нужда да е от 300 +) и си го носи, а за другите да не ти пука..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да извинявам се че я пуснах тук, но видях че този раздел е най-активния и ми трябваше бърз отговор. Ако някой разбира повече по темата може ли да ми даде някакъв сайт за хубави часовници такива за дискотека няма значение дали са ментаци. Мерси и пак се извинявам, че е тук темата.
Момичетата (особено на 13-14) няма да ти гледат часовника..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Виждамm че разбираш ето тези часовници от тоя сайт според теб ментета ли са защото ми изглеждат прекалено хубави за 30 30 лева..
http://marcamarca.bg/quartz-504-brands.aspx
Тия, които поста да.. менте са..
Аз пазарувам най-вече от тук. Не много скъпи оригинални часовници..
http://casioshop.bg/casio/g-shock?gc...2&sortselect=3
Dr. Gregory House
За какво гледаш сайтове, излез навън, влез в 2-3 магазина и ще разбереш от къде са часовниците на всички и колко са "маркови"
На който родителите му могат да си го позволят му купуват по 400-500лв., на който немогат му взимат китайски реплики. Не виждам смисъл да си купуваш часовник само за да подръжаваш на останалите.
Каква е разликата между репликата и оригиналата? Да не би да е като репликите на iphone ,които лагват?![]()
Ми, изработката, бе бай Хуй, к'ви са тия въпроси ? Механизма, материалите, изобщо всичко. Аз досега не съм видял реплика на някой хронограф, на който всъщност да му работи хронографа...А и при марките като Audemars Piguet, Patek Philippe, Ulysse Nardin и т.н. голяма част от цената е реномето на марката, което и трябва да си е така.
Часовникът за мен, редом с иглата за вратовръзка, е един от малкото мъжки аксесоари и трябва да се избира много внимателно. Никой не ползва часовника само, за да си следи времето (което е и нормално, механичните часовници дават 6+ секунди отклонение на денонощие). Ако нямаш пари да си позволиш истински часовник, по-добре не си взимай, най-много да се изложиш в очите на някого, който разбира от часовници. Едва ли сте на зор за часовник, щото ви е неудобно да си гледате часа от телефона![]()
Купи си Лъки бой, от там излизат супер оригиналните часовници с Мики Маус.
Вместо да си купуване реплики, просто си взимайте часовници на достъпни и по-малко известни марки. Никога не ми е пукало к'ва марка е часовника на някой си, или ми харесва или е грозен, въобще не гледам марката, но харесвам хубавите часовници.
За народни цени касио са най-издръжливите часовници пък и всеки ги знае вече. Цени от 30-40 до много...
http://www.chasovnici-bg.com/оригина...141-Casio.html
Когато нямаш с какво да впечатлиш..
Часовник, пръстен, гривна, слънчеви очила,портфейл, шапка и шал не нося, забранил съм си ги със закон.
Темата е в "секс",защото с часовник за 500 лв шансовете за анален и кражба се увеличават.Особено при 14 годишните.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Братле, аз ти препоръчвам такъв часовник!
http://casioshop.bg/EF-126D-1A
Имам същия, масивен е, изцяло от стомана, много трудно сe драска.
Ако се сбиеш и тръгват да те удрят просто се пази с часовника! Случайно така избегнах удар и нападателят падна на земята в агония![]()
Трябва да си адски тъп в днешно време да си купиш часовник и това, че касио успяват да продават часовници по 500 кинта показва само едно и единствено нещо - все по-тъпи и по-тъпи стават поколенията.
Нека имам 1000 излишни кинта... такива който мога да хвърля на пътя... купувам ли си часовник за 800?!?!? - НЕ.
)
бой, йебанье и чалга