.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Защо всички вече са с часовници?

Здравейте не знам дали сте забелязали, но вече всички младежи 14+ ходят по улиците и дискотеките с часовници. Всички те изглеждат много хубави аз гледах цени и точно такива където носят повечето са по 400-500 лева. Та въпроса ми е истински ли са смисъл маркови или са прости ментаци за по 20 лева дето имитират тия по 300+ лева. Странен въпрос знам, но просто аз искам да си купя 1 като на повечето хора ама гледам сайтовете вярват много скъпо както казах по горе. Много ми е чудно всички на моите години едва ли могат да си позволят за по 300 лева + часовник и то повечето почти всеки ден с все по-хубав и по-хубав. Ако някой разбира от тия неща би ли ми казал ментаци ли са просто за аксесоари, хубав вид или наистина сички си купуват маркови даже по 2-3?

Мега фен Аватара на baby_baby
    и пусна темата в раздел "секс" ?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Пфф... Тея, които са всеки ден с нов часовник са с ментаци, тея, които си носят 1 или макс 2 часовника сменят има вероятност да са с оригинални.

Много секс в тая тема!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Аз преди редувах 3 часовника един за 250 лева и 2 за по 90.. не чак толкова скъпи пък същевременно супер яки

- Един по-официален такъв.. за дискотеки, излизания по срещи и прочие
    - Един спортен за тренировки, гмуркане и прочие..
    - Един просто за ежедневието..

Счупих ги и 3та Сега пак ще си вземам, да ти кажа събери пари и си вземи един хубав от 80-90 лева (няма нужда да е от 300 +) и си го носи, а за другите да не ти пука..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Да извинявам се че я пуснах тук, но видях че този раздел е най-активния и ми трябваше бърз отговор. Ако някой разбира повече по темата може ли да ми даде някакъв сайт за хубави часовници такива за дискотека няма значение дали са ментаци. Мерси и пак се извинявам, че е тук темата.

Момичетата (особено на 13-14) няма да ти гледат часовника..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Виждамm че разбираш ето тези часовници от тоя сайт според теб ментета ли са защото ми изглеждат прекалено хубави за 30 30 лева..

http://marcamarca.bg/quartz-504-brands.aspx

Тия, които поста да.. менте са..
    Аз пазарувам най-вече от тук. Не много скъпи оригинални часовници..

http://casioshop.bg/casio/g-shock?gc...2&sortselect=3
    Dr. Gregory House

За какво гледаш сайтове, излез навън, влез в 2-3 магазина и ще разбереш от къде са часовниците на всички и колко са "маркови"

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Нищо не ви разбира главата от часовници тука

Мега фен Аватара на RapExotic
    На който родителите му могат да си го позволят му купуват по 400-500лв., на който немогат му взимат китайски реплики. Не виждам смисъл да си купуваш часовник само за да подръжаваш на останалите.

Каква е разликата между репликата и оригиналата? Да не би да е като репликите на iphone ,които лагват?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Kukuto Виж мнението
    Каква е разликата между репликата и оригиналата? Да не би да е като репликите на iphone ,които лагват?
    Ох майко...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    носa само оригинал cartier

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ох майко...
    ?

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Ми, изработката, бе бай Хуй, к'ви са тия въпроси ? Механизма, материалите, изобщо всичко. Аз досега не съм видял реплика на някой хронограф, на който всъщност да му работи хронографа...А и при марките като Audemars Piguet, Patek Philippe, Ulysse Nardin и т.н. голяма част от цената е реномето на марката, което и трябва да си е така.

Часовникът за мен, редом с иглата за вратовръзка, е един от малкото мъжки аксесоари и трябва да се избира много внимателно. Никой не ползва часовника само, за да си следи времето (което е и нормално, механичните часовници дават 6+ секунди отклонение на денонощие). Ако нямаш пари да си позволиш истински часовник, по-добре не си взимай, най-много да се изложиш в очите на някого, който разбира от часовници. Едва ли сте на зор за часовник, щото ви е неудобно да си гледате часа от телефона

Мега фен Аватара на tori
    Купи си Лъки бой, от там излизат супер оригиналните часовници с Мики Маус.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Вместо да си купуване реплики, просто си взимайте часовници на достъпни и по-малко известни марки. Никога не ми е пукало к'ва марка е часовника на някой си, или ми харесва или е грозен, въобще не гледам марката, но харесвам хубавите часовници.

valjoux
    Guest
    За народни цени касио са най-издръжливите часовници пък и всеки ги знае вече. Цени от 30-40 до много...
    http://www.chasovnici-bg.com/оригина...141-Casio.html

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Когато нямаш с какво да впечатлиш..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Часовник, пръстен, гривна, слънчеви очила,портфейл, шапка и шал не нося, забранил съм си ги със закон.

Повече от фен Аватара на karucar7
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Купи си Лъки бой, от там излизат супер оригиналните часовници с Мики Маус.
    Номер 1 си, лоф те!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Темата е в "секс",защото с часовник за 500 лв шансовете за анален и кражба се увеличават.Особено при 14 годишните.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Братле, аз ти препоръчвам такъв часовник!
    http://casioshop.bg/EF-126D-1A

Имам същия, масивен е, изцяло от стомана, много трудно сe драска.
    Ако се сбиеш и тръгват да те удрят просто се пази с часовника! Случайно така избегнах удар и нападателят падна на земята в агония

Трябва да си адски тъп в днешно време да си купиш часовник и това, че касио успяват да продават часовници по 500 кинта показва само едно и единствено нещо - все по-тъпи и по-тъпи стават поколенията.

Нека имам 1000 излишни кинта... такива който мога да хвърля на пътя... купувам ли си часовник за 800?!?!? - НЕ.
    )
    бой, йебанье и чалга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си