.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Мега фен Аватара на 102
    правуписат ти

Супер фен Аватара на per-dead
    Оле, сети ме за една шутка от моя клас. Вечно с часовник на ръката. Кат я питаш колко е часът, ти отговаря "не му разбирам".
    Напоследък нямам думи за нищо.
    Просто
    нямам.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Сред феновете на часовници Casio се слави, като бюджетна марка и всички биха предпочели друга, ако ще дават много пари.

Страшно много обичам часовници.. Няма случай , в който да не се загледам по часовника на някой (без значение мъжки/женски, просто ми харесват часовниците) и да не ми направи впечатление.. В моите очи са страхотен аксесоар, а за разлика от много други хора дори го ползвам.. Лично аз имам от Edifice серията на Casio.. Сравнително бюджетен часовник - 140-150 лв. Взех си го за бала - подарък от нашите.. Имам спестени пари и много се чудя дали да не си купя и друг, този 2 години не е мръднал и съм доволен, въпреки че не е от скъпите марки..
    С две думи, защото тръгнах да говоря за себе си, вместо по темата - часовниците са яки и ако ти харесва да носиш, по-добре задели 80-120 лв. за бюджетна марка (примерно Casio) оригинал, отколкото реплика на нещо, което струва 500 лв.
    В ръка съм държал реплика на Rolex примерно и оригинал на Casio/Fossil - като оригинала беше под 200 лева, а репликата 30-40. Уж изглежда по-яко репликата, защото беше реплика на много по-скъп часовник. Това е така, но от 3 метра.. В ръцете оригинала си казва думата, макар и много по-простоват откъм екстри и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си