- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- фитнес програма за начинаещи
BaffaLsc Снимките ти вече са и в страницата на Димитър Димитров, евала!
Пфу,поне си крийте някои части като се снимате голи ,освен ако целта не е да си известен с това![]()
)) Няма смисъл да спорите кой какво тяло има и в следствие от какво. Всеки е индивидуален.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Какво си нправила при Радо?![]()
Queen of the Damned
Нищо, тренираше ме 2 месеца и сега вдигат скандал, защото се махнах от него и в момента тренирам сама)
Аз съм далеч от този тип критика спрямо Петя. ^^
Даже, за това, което беше и казвам евала. Просто за мен, даже и да има желание да става каквато (до колкото разбрах) иска, все още и е раничко да пуска снимки по гащички в нета. Малко я покритикувах за това, да, но знам за какво го прави. Просто е тъпо, защото е малка и всеки който и обърне мнението на обратно, тя се мъчи да го оборва със снимков материал. Впрочем ако тя ми поиска снимки, ще и дам, даже и в скайп ще си лафя с нея, ще и покажа и на видео. Не говоря празни приказки. Тя поне ме познава.. не е като да не сме били приятелки някога.Но във форум - нямаш шанс, приятелче.
Мдам и това дали изгледам така както се описвам или не, нямам намерение да ви доказвам(към БониандКлайд666 най-вече), защото не ви познавам. Който ме знае, си го вижда. Който не - ем, не се крия, да дойде и да види.
*сън*
Просто се садна - признай си го и да си стискаме ръцете
Решението на други да се показват така го толерирам, но това не важи за мен.
Понякога е хубаво да си мълчиш, в този случай, изказването ти беше глупаво.
Жалко за теб, щом мислиш, че непоказвайки снимки по бельо, на непознати хора, е криене.
Ако имат толкова голямо желание, защото поне 5 пъти поискаха снимка, казах - да дойдат, няма проблеми, ще гледат колкото искат, като не са виждали задник. Естествено няма да е по бельо.
*сън*
Или просто не коментирай неща,които не разбираш и не се оприличавай с никого.. То самото ти изказване за задник е толкова смешно ,че няма на къде,те в културизма освен задници друго не гледат...
А бе бива бива излагане,ама чак път толкова) Все едно да ида аз да пиша във форум за физика и да споря с физиците там ,смешна картинка ще съм отстрани.
Ти сериозно ли?
Наистина - то бива бива излагане, ама чак пък толкова. Отново ме разочароваш.
Защо да е било изказването ми глупаво? Никой не ти иска снимка по прашки. Ти се сравни с момиче, което усилено тренира и спазва хранителен режим вече 8 месеца, при положение, че нито спазваш такъв режим, нито тренираш каквото и да е било. Посмъртно не можеш да убедиш когото и да е било, че имаш тяло като нейното.
Попитаха те за снимка на ръка - нещо наистина лесно, което да докаже истиността в думите ти. Никой не ти е искал снимка на задника. Никъде не съм ти искала аз снимки, камо ли пък по бельо, че да ми разправяш какво било жалко, така че внимавай какво четеш и най-вече какво пишеш. Не обичам да ми бутат думи в устата.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 03-13-2014 на 11:36
Петя, хубаво момиче беше и все още си, но защо по дяволите трябва да си рисуваш веждите...
Ех, Маги, тая твоя уста...
Защото съм саката и не мога да ги поддържам истински.
Че и да ги рисувам добре не мога![]()