.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Question Кандидатстване след 8ми клас Варна

Здравейте!Ами както се разбира от заглавието става въпрос за кандидатстване след 8ми клас.Исках да попитам дали знаете някое хубаво училище след 8ми клас.Всъщност те не са много тоха, механото, автото и т.н., но проблема е в това че не искам да уча в тези училища.Проучила съм ги и не ми харесват.Стандарта там е много нисък, учителите не преподават добре, а да не говорим за учениците.Знам че след 8ми клас няма много възможности за кандидатстване в хубаво училище или поне във Варна няма.Аз съм досата ученолюбива и на матурите имах доста висок бал (30 и нещо май беше).След 7ми клас не кандидатствах защото...е имах си причини.Не че не исках просто не можех.Та сега се чудя къде да отида да уча.Предлагаха ми в Климент Охридски защото там има профил информацииони технологии а аз много харесвам предмета.Но и за там не съм сигурна.Забравих да кажа че сега уча в училище което е основно тоест само до 8ми клас и няма да има нататък.Та ако знаете можете ли да ми кажете някое училище което подържа горе-долу средно ниво на обучение и няколко думи за него?Много ще съм Ви благодарна.

Супер фен
    О боже, Тоха е много по-добре от Климент, зависи от специалността. Най-добре в тоха са кетъринг с английски и хотелиерство с английски, но не вярвам след 8ми клас да те пуснат, освен с готвене и сладкарство
    А и тоха е по-добре от механо, електро, дървото и т.н Каквато и да е специалността

МГ ,5-та и 1-ва ,т'ва е! Всичко друго е мизерия!

ВТГ Раковски е прилично и хубаво училище, но е най - важно да знаеш какво искаш да учиш.

Ами да ама в 1-ва,5-та и т.н. няма прием след осми клас.Аз ги знам че другите училища са мизерия ама трябва да уча някъде.А за това какво искам да уча всичко друго без готварство затова и не искам в тоха.

Бих казал Климент!

Имала си проблем - решила си го. Сега продължаваш да учиш. Ще те приемат на всякъде, където искаш, след като държиш приравнителни изпити, така че не е задължително да се ограничаваш само с училищата, които имат прием след осми клас.

Мисли в перспектива. Избери училище, което е по-елитно. Учи езици.

Поздрави!

BeTheOne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си