- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коя модна агенция да избера???????
Моля ви помогнете. Кажете ми коя модна агенция е по-добра и си струва? Повикаха ме от 'Danystyl' но познати ми препотъчаха и 'Visahes'. Ако някой знае нещо повече или е модел в една от агенциите, моля да изкажат мнението си. ;дБлагодаря ви
![]()
Последно редактирано от galena.petkovska : 03-07-2014 на 17:34
Карамела е много права, една приятелка се подлъга така и само си даде парите.
Вземи си избери добро висше заведение.
П.с. Как на 17 мислите да ставате модели, не мога да разбера...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
За Visages не знам, но за DanyStyl мога да ти кажа, че имам повече от 10 приятелки, които са ходили в тази агенция...и нищо не направиха. Гледала съм снимки във фейсбук...5 годишни момиченца с изкуствени мигли и сенки....Това не ти трябва повярвай ми. Най-много да участваш в чалга клип, нищо повече. Разбира се, ти си решаваш, но това е мое мнение.
За България - Ивет Фешън.
С пари и интересно излъчване може да стане нещо добро от теб там.
To infinity and beyond.
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Не е нужно да имаш пари, ако попаднеш на някой по-добър чичка ще ти предложи да си ги изработиш, докато ти гради кариера. В най-добрият случай ще спечелиш някое конкурсче после.
Толкова ли сте наивни, че да вярвате, че само с младо личице и разцъфтяващо телце можете да се издигнете?