Здравейте! Ето ме тук вече забравила момчето, което ми взе ума и ме съсипа... Животът ми потръгна, но нямам представа за състоянието ми в любовен план в момента... Забравих момче, което наистина много ме нарани и ми беше необходимо повече от година, за да продължа напред. В момента съм много объркана. Влюбвам се в друго момче, с история като моята. Имала съм 2 несподелени любови, изневериха ми веднъж... При това момче, да го наречем С., е същото, като изключим изневярата (не желая да изпадам в подробности около него). Тази учебна година се наложи да се преместя в ново училище, нов клас. Искам да го опозная (С.), но той е доста срамежлив и не знам какво да правя. Да направя ли аз първата крачка или не? Постоянно ме гледа, усмихва се, засичаме си неловко погледите. По време на часовете постоянно се чудя накъде да гледам, за да не се засичаме. Има прекрасни очи, които са повече от хипнотизиращи. Много бих искала да го опозная, но също толкова много ме е страх нещата въобще да не се получат. Наясно съм с това, че няма гаранция какво е възможно да се случи. Толкова много съжалявам, че ми се е наложило да порасна толкова бързо... Относно него, когато го попитат за любовта, той отговаря със ''заеби'' и прочие. Може би, ако можех да избирам, никога нямаше да се влюбя след всичко преживяно, но уви. Явно нещата не зависят от нас и не можем да заповядваме на сърцето си, а когато се влюбваме, ние буквално избираме човека, който ще може да ни нарани, когато си поиска... Надявам се да ми дадете съвет как да постъпя. Не разказах какво ми се е случило, не искам и да си спомням дори. Благодаря!