.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 172

Hybrid View

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Бихте ли простили изневяра ?

Здравейте, въпроса ми е достатъчно ясен, бихте ли простили изневяра.Аз съм момче така че моля предимно момчета да отговарят, но може и нежната част да отговаря
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

то няя нищо лошо в тва

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от gamblerpimp Виж мнението
    то няя нищо лошо в тва
    Да,няма лошо. Само дето в такива ситуации разкарвам гаджето на момента. Да си изневерява на воля,но не на мен.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Да,няма лошо. Само дето в такива ситуации разкарвам гаджето на момента. Да си изневерява на воля,но не на мен.
    Cъгласна!

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Не помня.

Да, бих простила. Особено, ако връзката ми е сериозна и държа на нея.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Не мисля, че бих.

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Да, бих простила. Особено, ако връзката ми е сериозна и държа на нея.
    Ако връзката е сериозна за теб и държиш на нея, не би ли те наранил факта, че за него не е и ти е изневерил с някоя?

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ако връзката е сериозна за теб и държиш на нея, не би ли те наранил факта, че за него не е и ти е изневерил с някоя?
    Понякога любовта ти е по-силна от това. Изневярата е грешка като всички други и не виждам защо да не простиш, ако видиш, че човека до теб наистина се разкайва. Да не говорим, че след връзка 5-6 години примерно, да не говорим пък за бракове, това е напълно нормално.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Понякога любовта ти е по-силна от това. Изневярата е грешка като всички други и не виждам защо да не простиш, ако видиш, че човека до теб наистина се разкайва. Да не говорим, че след връзка 5-6 години примерно, да не говорим пък за бракове, това е напълно нормално.
    Грешка, която е напълно съзнателно направена. Какво, когато си е лягал с мадамата не е знаел, че след това ще съжалява ли, или не е знаел за твоето съществуване? Може и така да е, ако приятелят ти е пълен идиот, който помни колкото шимпанзе. И ако след 5-6 години съм му омръзнала и му се иска нещо ново, да ходи и да си го намери, но мен повече да не ме закача. Една връзка се гради с години и има спадове, караници и моменти, в които не можеш да понасяш другият, но това не означава просто да се предадеш и да си легнеш с някоя за разнообразие.
    А ако има замесени и деца, директно се развеждам с него. Децата винаги знаят какво се случва, независимо дали го показват или не. Това не е примерът, който бих желала те да имат и да прощават и търпят само защото и "мама го е правила"

Мега фен Аватара на xoxi
    Едва ли.

Не бих простил!
    Според мен, ако една връзка е достатъчно силна не би се прибягвало до изневери. А това да простиш зависи от това колко я/го обичаш и инатът ти.

LondonEye
    Guest
    Не ...

Точно ако връзката ми е сериозна и е от дълго време не бих простила.

Аз бих, ако е откровен с мен и си признае веднага. В крайна сметка, за да го е направил, вероятно има нещо, което аз не съм му дала. Ако има и втори път, обаче, едва ли ще съм толкова дзен.

А пък ако съм разбрала от друго място, конфронтирам го и той започне да лъже и маже, директно бих му била шута.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Cооkie Виж мнението
    В крайна сметка, за да го е направил, вероятно има нещо, което аз не съм му дала.
    Ауу, великото оправдание на всички мъже (да си развяват оная работа наляво и надясно) , както и на всички жени (успокояващи се, че те са виновни, а мъжът до тях не е боклук).
    За разпада на отношенията са виновни двама, но за изневярата само един. Като не получава нещо от теб, нещо му/ѝ липсва, показва малко доблест, става и си заминава, прекратявайки връзката, а не прави курвеснки номера и толкова.
    Та, против съм, единственото нещо, което не бих простила.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Cооkie Виж мнението
    В крайна сметка, за да го е направил, вероятно има нещо, което аз не съм му дала.
    К*р за всички нещастни женички с такъв начин на мислене. Без извинение.

Не бих и не мисля, че отношението ми по този въпрос може да се промени в близките поне 10тина години. Май-малкото, не бих била с човек, който не е способен на уважение, себеуважение и на качествена комуникация, които са едни от есенциалните предпоставки за изграждането на добрата връзка.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ауу, великото оправдание на всички мъже (да си развяват оная работа наляво и надясно) , както и на всички жени (успокояващи се, че те са виновни, а мъжът до тях не е боклук)...
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    К*р за всички нещастни женички с такъв начин на мислене. Без извинение...
    Много обичам да ми се говори за "всички".
    Не намирам нужда и смисъл да се обяснявам.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ауу, великото оправдание на всички мъже (да си развяват оная работа наляво и надясно) , както и на всички жени (успокояващи се, че те са виновни, а мъжът до тях не е боклук).
    Нещо много сте си повярвали и приемате въпроса прекалено лично.

Като се замисля, познавам повече жени, които изневеряват, отколкото мъже. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Нещо много сте си повярвали и приемате въпроса прекалено лично.
    Айде, айде, тези ги пробутвай на тийнките.

На достатъчно години съм, че да имам реалната преценка над това какво бих преглътната и какво не. Хипотетични ситуации колкото щете, ама не е лошо да се замислите, че и вариантът да не простиш в никакъв случай съществува.

Незнам,зависи..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

Не бих и не мисля, че отношението ми по този въпрос може да се промени в близките поне 10тина години. Май-малкото, не бих била с човек, който не е способен на уважение, себеуважение и на качествена комуникация, които са едни от есенциалните предпоставки за изграждането на добрата връзка.
    С тия твоите себеуважения, качествени комуникации и каквото каза там от статията в новия Космополитън, ще си стоиш сама или твоя ще забягва така тънко, че няма да го усетиш. Факт е, че ако постоянно натоварваш мъжа до тебе с простотиите си, мислиш само за себе си и не си му духала от един месец, той ще отиде при друга и няма нищо подсъдимо в това.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    С тия твоите себеуважения, качествени комуникации и каквото каза там от статията в новия Космополитън, ще си стоиш сама или твоя ще забягва така тънко, че няма да го усетиш. Факт е, че ако постоянно натоварваш мъжа до тебе с простотиите си, мислиш само за себе си и не си му духала от един месец, той ще отиде при друга и няма нищо подсъдимо в това.
    Ама ако ти натоварваш приятелката си с глупости, мислиш само за себе си и не си й правил кефа от един месец, а тя отиде другаде, ще е тъпа курва, нали?
    Как пък едно обективно мнение по повод връзките не съм видяла от теб.

Да не говорим, че "натоварване" е субективно, "мисля само за себе си" също.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Кой те пита пак теб, бе? Не знам колко силно съм ти ощипала задника, че ми пищиш във всяка тема, ама следващия път поне говори свързано. Ако, ако, ако и накрая нищо не каза.

За натоварения ми мъж не бери грижа ти.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Преди бих отговорила,че в никакъв случай не бих.Сега и аз не знам

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    По-скоро не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове