.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Да си помогнем заедно да станем по-красиви

Здравейте ,момичетаНаското бях чула,че жените не бива да си завиждат за красотата,а да си помагат,те са единствените ,които могат да научат по нещо повече за модата (или за самите себе си) чрез другите жени.И настина е така .. колко пъти сме виждали на улицата готини мацки и сме си казвали wow тази прическа ще я изпробвам и аз или ще си купя същата рокля.И вместо да подгвърляме грозни обиди и нападки можем да се учим от красивите жени с перфектен стил ,за да се осъвършенстваме ! Вдъхновена от тези си мисли, смятам че много бихме си помогнали една на друга,за да достигнем колкото се може по-близо до съвършенството на красотата.Идеята ми е такава,всяка от нас ще си качва снимки (в един пост ,за да се получава разминаване) на любимите си дрехи,на тялото си,лицето си ,коса,грим ,вежди ,да можем да видим всичко в нея .Ние пък от своя страна,другите момичета в темата ще я посъветваме кои дрехи да махне от гардероба,дали да не промени цвета на косата си,добре ли изглежда тялото ,какво да промени.Това ,разбира се ще бъдат само мнения и съвети на база личен опит ,усещане и вкус ,в никакъв случай обиди ,нападки,подигравки и излишни подмазвания....Е ,надявам се ако не е имало такава тема да се развие и да си бъдме поелзни една на друга.

Темата е супер

Мега фен Аватара на 102
    и аз искам да съм красив

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    и аз искам да съм красив
    Тогава не забравяй, да се абонираш за темата! Може и e-mail -чета да ти идват, за да следиш по-добре.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Тук като кажат на някоя , че примерно веждите са и грозни , почва да ги псува

Иначе ми харесва темата.

Мега фен Аватара на 102
    аз имам проблем с веждите
    какво да правя

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението

Иначе ми харесва темата.
    Представям си..

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    е, такова нещо не съм засичала

Голям фен Аватара на Dusty
    ^ Имаше една .. Не й помня никнейма, ама като й казаха, че е грозно да си очертава така веждите (беше дала снимка) .. Като почна едно обиждане. Ама тя поне каза само, че така й харесвало, нямали право другите да я обиждат и още нещо, ама кой да ти помни ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си