Не разбираш. Прочети ми пак поста. Авторката НИКЪДЕ не казва и не мисли, че проявява характер. Съгласна съм с останалата част, която каза ("ще си му като играчка в ръцете. Ти за такава ли се смяташ,за играчка? Жалко,наистина жалко. Но фактора: "подценявам се" е винаги на лице. Хората сме толкова несъзнателни."), само казвам, че тя вече я знае.
Идеално знам какво е език на тялото и нещо повече - знам как да го използвам.
Просто изказвах лично мнение, че твоето мнение не струва. Не означава, че съм развенчала мъжката тайна - означава, че по МОЕ МНЕНИЕ и според МОЯ ОПИТ, да щипнеш мъж по паласките или бузките е дебилно. Това не са единствените начини да му навлезеш в "интимното пространство", нали така? Просто смятам, че има много по-добри, които много по-успешно ще провокират сексуално желание.
Вратът, ушите, гърдите са много по-ерогенни зони от паласките, извинявай. Дланите, пръстите... има много начини да докоснеш небрежно тези зони. Лично аз смятам, че са далеч по-добре от това, което ти предложи. Не ми обяснявай, че не разбирам концепцията само защото не съм съгласна с примерите ти. Доста от нещата, които изписа, звучат все едно претендираш да откриваш топлата вода - еми, сори, отдавна е открита. "Чували ли сте за ЕЗИК НА ТЯЛОТО... това са сигнали, СИГНАЛИ!" WOW. Изненада. Просто има по-добри от тези, които предлагаш. Да, помагаш наистина, щото авторката наистина не е в час, верни са нещата, но недей с това самочувствие, че другите не разбирали.