Здравейте! Ще се опитам накратко да ви разкажа моята любовна история,за някой сигурно банална,за други не.. Ходих с приятеля ми 2 години и 8 месеца,обичах го с цялата си душа. Той се познаваше с родителите ми,почти живееше в нас,а също с неговите. Абе с една дума бяхме постоянно заедно,били сме разделени само за 3 дни. Връзката ни вървеше перфектно,не знам какво се случи после честно казано. Един ден един негов приятел ми се обади (има симпатии към мен),да излезем за малко и аз понеже нямам симпатии и си помислих,че може би приятеля ми ще ме разбере като му кажа. Но не беше така,проблемите във връзката ни бяха започнали и това може би беше капакът на всичко. Удрял ме е,всеки ден се карахме,чувствах се ужасно. Родителите му му забраниха да излиза с мен,опитваха се да ни разделят много пъти. Проблемите ескалираха и се разделихме. Първоначално ме търсеше,заплашваше,обясняв аше се в любов,като не му се вържа пак заплашваше. Същевременно това момче ме подкрепяше безусловно във всичко и ми помагаше. Още и още иска да сме заедно,ужасно държа на него. Имам чувства към приятеля си обаче,според вас какво да правя. Не искам да лъжа другото момче,че всичко с приятеля ми е приключило,а и се чувствам виновна без вина с една дума. Ако се върна при приятеля ми обаче ще почнат едни проблеми,едни заплахи,проблеми всеки ден,няма да ми позволява да излизам. Моля за мнение.