.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Какви пари ще са ми нужни ориентировъчно за живеене, като студент в Габорово. Примерно - 500 левела ще са достатъчни ли?
    И възможно ли е да си намеря работа, понеже знам, че Габрово не е голям и град, и може би трудно ще се намери.

Живея в Габрово, въпреки това не съм особено запозната с университета (специалности, преподаватели и прочие), но съм чувала доста негативни мнения.

Мега фен
    Един познат от Габрово дойде да учи тук (Търново) още първата година,понеже искат пари за всички.Изпитите ще трябва да си ги плащаш и то солено. Не знам при кого е и как е,но работата не е много цветуща.

Като на пример, какво сте чули?

Цитирай Първоначално написано от dope Виж мнението
    Живея в Габрово, въпреки това не съм особено запозната с университета (специалности, преподаватели и прочие), но съм чувала доста негативни мнения.
    По-точно, какво сте чували, разкажете ми?

Говори се, че има студенти, които не знаят български език, а са завършили.

Говори се, че има студенти, които не знаят български език, а са завършили.
    Смисъл чужденци, или роми?

Чужденци и по-точно турци. Между другото този университет е доста предпочитана дестинация сред тях.

Чужденци и по-точно турци. Между другото този университет е доста предпочитана дестинация сред тях.
    Оф, как ще ме откажете... ;D

Цитирай Първоначално написано от Uzui Виж мнението
    Оф, как ще ме откажете... ;D
    Не искам да те отказвам! Казвам това което съм чувала и то не е от 1-во лице. Вероятно някои от нещата са и поукрасени. Най-добре е да разговаряш с някого, който учи там.

Супер фен Аватара на lubovvv
    и си мислиш че тва е само в Габрово?
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

katerichok94
    Guest
    аз уча там и мога да ти кажа ,че нивото е супер занижено ,ако искаш да не ходиш по цял семестър на даскало и накрая да ти заверят семестъра значи мястото ти е там и... със стопански специалности малко трудно приемат там ,защото има повече кандидати, като цяло само ако не ти се занимава с учене няма да завършиш там

Kikiru
    Guest
    Здр., хора.
    Приеха ме в ТУ Габрово с 5.20 по География. Не знам, но теста беше доста лесен, дори нямаше въпроси с свободен отговор, всичко беше тип ''а,б,в,г''.
    Та, имам един основен въпрос. Аз съм много зле с математиката, ам като казвам зле, значи напълно нищо не разбирам. Много съм глупав, чак сега се сетих, че искам да се занимавам с Електроника, КСТ, нещо такова. Искам да ви попитам, ако започна да ходя от този месец на уроци, ще добия ли до септември някакви умения по математика? Ако математиката ми не е перфектна, ще мога ли да се справя с Електрониката, или всичко ще ми е, все едно ми говорят на китайски, като не разбирам от математика. Имам желание, но ме е страх да не би да отида да уча, да прецакам всичко, и да ме скъсат на изпитите. Имам ли някакъв шанс?
    Моля ви, отговорете ми, много ми е важно.
    Последно редактирано от Kikiru : 06-05-2014 на 12:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си