- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснение
Здравейте,
На приятелката ми и дойде на 15.02.2014-та , и според изчисления трябва да и дойде днес (15.3.2014) +/- 1 ден , но няма никакви симптоми да и идва , нито гърдите я болят нито стомах , правихме секс няколко пъти този месец от които 2 или 3 пъти без предпазни мерки (но не съм свършвал и преди това съм свършвал с ръка в същия ден на акта) , има ли място за притеснение , защото почнахме да психясваме от 1-2дена , и наистина е доста кофти положение. Ако може за сериозни отговори , благодаря предварително![]()
п,с: правихме тест на 13.02.2014 и излезе отрицателен.
п.с2: от скоро водим полов живот
:Д продължете историята и вижте какво ще се случи по натам.Може да има: "Surpriseee mommy and daddy! I know I came too early, but I promise I will love you!"
п.с: Ние няма как да погледнеме в бъдещето. Ако не,потърси врачка. Мога да ти препоръчам една.Спал съм с нея.
п.с2: не психясвайте още!!! ако ще има "нещо" (което го приеми за майтап) ще ви е нужна психиката за туй дето ще додйе на бял свят след 9 месеца.
Не,коментар на място.Иронията на това,че ние няма как да предскажеме бъдещето.Иронията на това,че ние не сме "в тялото на твоята мацка",която не и идва още. Иронията,че ние не можеме да усещаме вместо твоята мацка. Сега сещаш ли се? Ако не се,значи ... смяяятай.
Ако утре правим тест , ще отчете ли правилно?
Гледай сега,не знам как стоят нещата с това нещо със забременяването; аз просто го казах на майтап,защото смятам,че това си е някакво нормално забавяне на цикъла, и вие просто сте се притеснили. Забелязъл съм,че на много жени им закъснява,така че успокойте се! Забелзязъл съм,че не може па баш на деня да дойде,в който е било миналия месец. Е...има разлики де.
Както и да е, имала ли е някакви...симптоми там, на това че може би има някакви наченки на бременност:
1.Усещане за слабост, замаяност (виене на свят) и отпадналост
2.Подуване, повишена чувствителност или болезненост на гърдите или зърната на гърдите
3.Гадене: Сутрешното гадене се появява като симптом при около 85 % от бременните четири до осем седмици след зачеването. При някои от жените този симптом може да се прояви, дори две седмици след деня на зачеването.
4.Спазми: В началото на бременността, когато се залавя зародиша за маточната стена и матката започне да се разтяга, бременната жена може да чувства лека болезненост ниско в корема, подобна на тази преди или по време на менструация.
4.Леко вагинално кървене (зацапване): Много жени бъркат лекото кръвенисто течение с кървенето при менструация. Леко вагинално кървене (розово или кафеникаво зацапване) може да се наблюдава при около 25 % от бременните жени, в момента на имплантацията, тогава, когато оплодената яйцеклетка се захваща за маточната стена, което обикновено става около 7- 10 ден след оплождането на яйцеклетката, което пък съвпада с периода на очакваната менструация при някой от жените.
5.Чувство на умора: Повишеното производство на прогестерон, който подтиска централната нервна система, е една от основните причини за поява на внезапно чувство на умора при част от бременните жени.
6. Потъмняване на зърната на гърдите:
7. Промени в настроението: Тези промени в настроението се наблюдават и при някой жени преди или по време на менструация.
8.Усещане за подуване на корема: Увеличеното ниво на прогестерон по време на бременността забавя функцията на храносмилателната система на жената
Има и още...ама мисля,че е излишно!
Ta... съмнявам се да е имала някои от тези симптоми/усещания. Ако нищо от това го няма...за какво трябва да се тревожите?! Просто няма място за тревоги и притеснения. Т'ва са щуротии! Плюс това е минал ЦЯЛ МЕСЕЦ...
Благодаря за отговора![]()
Ако момичето се притеснява много, това може само да направи така, че менструацията й да се забави дори повече.
Ако всичко е наред, поне ще ви бъде за урок - винаги използвайте предпазни мерки.
Според мен и няма нищо но ако се притеснава още може да и закъснее
Цикълът няма да й закъснее ако сега се притеснява, може да й закъснява в следствие на закъсняла овулация. Имало ли е овулация, 14-16 дена след нея, трябва да й дойде. Следи ли си я? Тогава ли сте го правили без предпазни средства?
Да си направи тест отново, за да се успокоите.
Правихме тест днес , и излезе отрицателен. Миналия месец и дойде на 15.02.2014 , и трябваше и този месец да и дойде на 15.03.2014 по наши сметки , но още нищо.. доста се притесняваме..
Закъснение 1 ден и отрицателен тест, не е нужно от толкова притеснения, но пък може да си вземете поука след като този месец сте се поизплашили. Между другото питах за овулация, не за цикъл. Разберете какво е и объщайте внимание на това.
Днес , каза че я боли стомаха , след като се прибрала имала по жълта урина... направо вече не знам какво се случва![]()
Честито брат, ще ставаш баща.![]()