.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ayhan.karttall Виж мнението
    не съм никакъв трол просто и двамата много ни е страх защото се опитах да проникна с член но тя каза че нито един път не съм успял и всеки път когато се изпразних (4 пъти) бях далеч от нея и се избърсвах всеки път..питам като човек...
    След цялата тема аз само искам да попитам - какво сте правили, че си свършил четири пъти, ама нито един от тях не е бил след секс? :д Голямо разхищение на време, честно.

Не е бременна, кротни се.

намалена хормонална активност на яйчниците. Това може да се получи в предпубертетна възраст, в климактериума, в менопаузата. А също и патологична яйчникова недостатъчност, бременност. това до колко трябва да ме плаши защото сутринта е видяла бяла капка...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    от вчера насам се е овлажнила за четвърти път и казва че не се е възбуждала..
    Предлагам ти да я застреляш. т'ва овлажняване не е нормално..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Няма си друга работа, седи и брои колко пъти се е овлажнила
    ахам

не просто адски ме е страх от какво може да е това подмокряне или течение ?

anonymous708973
    Guest
    не просто адски ме е страх от какво може да е това подмокряне или течение ?
    От миниатюрна инфекция - може да са гъбички, избили в следствие на слаб имунитет; може да е кофти хигиена, пипане с мръсни ръце и т.н. Хората с години карат с такава, никой не е умрял. Хубаво е да иде на гинеколог, ще й изпише вагинални таблетки и орални таблетки. Няма никаква връзка с бременност.

A tova che sum pronikval s izbursan prust zastoto predi tova imashe sperma po prustite mi no q izbursah i sled tova sum pipal drugi raboti i ne sum proniknal vednaga

Още колко пъти трябва да ти се отговори едно и също нещо, за да престанеш да пускаш теми, в които не предлагаш никаква нова информация за случая? Да, бръкнал си и с пръст, който преди това си избърсал в чаршафа или пердето на майка ти и от тогава тя се е овлажнила 4 пъти.
    Дори и да е бременна, наистина ли мислиш, че симптомите ще се появат по-малко от 24 часа след инцидента? Ами мислете малко с тези кратуни, да не стане като онази потребителка, дето усети пулса на бебето си няма и 2 седмици след акта

а шанса да е бременна ?

а шанса да е бременна ?
    Е огромен. Намирай си работа, че след има-няма 9 месеца ще имаш да издържаш жена и дете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си