- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не мога да спра да си мисля за това помогнете :)
намалена хормонална активност на яйчниците. Това може да се получи в предпубертетна възраст, в климактериума, в менопаузата. А също и патологична яйчникова недостатъчност, бременност. това до колко трябва да ме плаши защото сутринта е видяла бяла капка...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
не просто адски ме е страх от какво може да е това подмокряне или течение ?
От миниатюрна инфекция - може да са гъбички, избили в следствие на слаб имунитет; може да е кофти хигиена, пипане с мръсни ръце и т.н. Хората с години карат с такава, никой не е умрял. Хубаво е да иде на гинеколог, ще й изпише вагинални таблетки и орални таблетки. Няма никаква връзка с бременност.
A tova che sum pronikval s izbursan prust zastoto predi tova imashe sperma po prustite mi no q izbursah i sled tova sum pipal drugi raboti i ne sum proniknal vednaga
Още колко пъти трябва да ти се отговори едно и също нещо, за да престанеш да пускаш теми, в които не предлагаш никаква нова информация за случая? Да, бръкнал си и с пръст, който преди това си избърсал в чаршафа или пердето на майка ти и от тогава тя се е овлажнила 4 пъти.
Дори и да е бременна, наистина ли мислиш, че симптомите ще се появат по-малко от 24 часа след инцидента? Ами мислете малко с тези кратуни, да не стане като онази потребителка, дето усети пулса на бебето си няма и 2 седмици след акта![]()