.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 93

Тема: Бихте ли...

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Аз другояче си го представям.
    Гррр.
    И аз!
    Не знам дали мога да го опиша точно, ама имам предвид да си има... 'естествена' маса. Тоест не просто корем, ами здрави неоформени ръце и повечко маса около гърди/корем/паласки. Набит?

Аз завист не виждам честно казано, а и неведнъж съм казвала, че това, заедно със злобата, са едни от най-малоумните аргументи. Много неща не харесвам, хайде сега ми обяснете как завиждам...
    Авторката изказа мнение, а всички веднага скочиха, че била дебела.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Набит?
    Даа!
    Маса да има!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Даа!
    Маса да има!
    Ох, като ми кажете "набит", си представям някъв 1.70 тапа с широки рамене и гръб и ... нееее! :д
    Висок и строен, ама не клечав. Мускул да има, да може да си ме размята наляво-надясно като 5-годишно лапенце. *умилява се*

Шегата настрана, въпреки мненията на момчетата колко сме капризни, никак не държа на сууууупероформяне, предвид че самата аз не мога да предложа много в насока оформяне. Ся... всичко възможно е в плюс

Виоленца, това питам - авторката какво разбира под "слаби" и "кокаляци", защото мъжете не харесват такива! Приятелите ми, които ходят с наистина кльощави, все гледат да ги натъпчат, барем вържат някое кило :д Тенденцията е към нормалното тегло. А да наричаш нормалното "кльощаво" и "анорексично" си е чииииста проба завист (имплементираш "защо не харесват НОРМАЛНИ като мен") от някоя пълничка/дебела, на която не й обръщат внимание (било заради теглото или заради друго).
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-23-2014 на 10:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си