- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли...
И аз!
Не знам дали мога да го опиша точно, ама имам предвид да си има... 'естествена' маса.Тоест не просто корем, ами здрави неоформени ръце и повечко маса около гърди/корем/паласки. Набит?
Аз завист не виждам честно казано, а и неведнъж съм казвала, че това, заедно със злобата, са едни от най-малоумните аргументи. Много неща не харесвам, хайде сега ми обяснете как завиждам...
Авторката изказа мнение, а всички веднага скочиха, че била дебела.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ох, като ми кажете "набит", си представям някъв 1.70 тапа с широки рамене и гръб и ... нееее! :д
Висок и строен, ама не клечав. Мускул да има, да може да си ме размята наляво-надясно като 5-годишно лапенце. *умилява се*
Шегата настрана, въпреки мненията на момчетата колко сме капризни, никак не държа на сууууупероформяне, предвид че самата аз не мога да предложа много в насока оформяне. Ся... всичко възможно е в плюс
Виоленца, това питам - авторката какво разбира под "слаби" и "кокаляци", защото мъжете не харесват такива! Приятелите ми, които ходят с наистина кльощави, все гледат да ги натъпчат, барем вържат някое кило :д Тенденцията е към нормалното тегло. А да наричаш нормалното "кльощаво" и "анорексично" си е чииииста проба завист (имплементираш "защо не харесват НОРМАЛНИ като мен") от някоя пълничка/дебела, на която не й обръщат внимание (било заради теглото или заради друго).
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-23-2014 на 10:41