.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93

Тема: Бихте ли...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Първата става, вторите две имат повече тестостерон в тялото от средностатистическите мъже, а третата е няква ниска трътла, която само някой смърф би я харесал.
    Хах, "вторите две" всъщност са една и това, че има повече мускулна маса от други жени не означава, че има повече тестостерон от средностатистическите мъже. Тренирала е - постигнала го е. Ама вие сте невъзможни, честно. Слаба е - кльощава анорексичка, стегната е - прилича на мъж.
    Колкото до "третата трътла", както и останалите, тя е една от най-добрите фитнес модели в света и определено я харесват достатъчно хора.
    И сега, моля те, не го приемай за заяждане. И айде да използвам темата, защото авторката очевидно се отказа от нея. Чисто любопитство, би ли ми дал снимка/и на жени, чиито теля ти харесват. Все пак всеки си има мнение и НЕ претендирам, че моето е непременно правилно.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Моника Белучи, всеки я знае, но ми е любимка от филма Доберман. Там изглежда така, както в никой друг филм.
    Другата е Natalia Avelon, почти никой не е чувал за нея, което е тъжно, но не е мой проблем.
    http://4.bp.blogspot.com/_GCAuqodmOE...lack-dress.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/-Wa3YH6sjq9...les+High+2.jpg
    А тялото и го показват тук, освен във филма, който е в клипа
    http://en.musicplayon.com/play?v=416790

Еми, не са им лоши и на двете телата, но аз просто харесвам ясно изразени извивки. Не, че и на тях не са хубави, но не мога да си намеря правилните думи да обясня разликата. И все пак, щом ти харесват, твоя работа.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Много ми е смешно как всички дебелани нарочват слабите мацки (всъщност мацките с нормално телосложение) за "кльощи", "скелети" и т.н. във опита си да унизят въпросните и да се изтъкнат като по-добри. Един вид успокоение, а всъщност колкото и да не им се вярва си е чиста проба завист.

Нормалното телосложение винаги е било за предпочитане, винаги е хващало окото, това не е мода, това е природа. Това не е явление от вчера, от преди месец или 10 години, винаги е било така, запомни. За масата хора е така, но пък и лично познавам човек, който си умира за по закръглени девойки. Но това е рядкост.

Това че ти носиш дънки, които не отговарят на килограмите ти и ти изкачат сланините от тях, или пък носиш прилепнали блузки под които се подават 3 реда цици,а мъжете не ти връзват си е твой проблем, а не на "слабите".

Разбира се под "слаба" нямам предвид кокаляци.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Много ми е смешно как всички дебелани нарочват слабите мацки (всъщност мацките с нормално телосложение) за "кльощи", "скелети" и т.н. във опита си да унизят въпросните и да се изтъкнат като по-добри. Един вид успокоение, а всъщност колкото и да не им се вярва си е чиста проба завист.

Нормалното телосложение винаги е било за предпочитане, винаги е хващало окото, това не е мода, това е природа. Това не е явление от вчера, от преди месец или 10 години, винаги е било така, запомни. За масата хора е така, но пък и лично познавам човек, който си умира за по закръглени девойки. Но това е рядкост.

Това че ти носиш дънки, които не отговарят на килограмите ти и ти изкачат сланините от тях, или пък носиш прилепнали блузки под които се подават 3 реда цици,а мъжете не ти връзват си е твой проблем, а не на "слабите".

Разбира се под "слаба" нямам предвид кокаляци.
    Бля, бля бля, и отново бля, бля, бля
    Толкова ти е малко общата култура, че сътвори пълна глупост.
    Слаби никога не са се харесвали, тая мода дойде от анорексичните манекенки, защото жените са известни с подражанието си, дори и някоя маймуна не би се осрала като тях.
    За рубенсов тип чувал ли си, няколко хиляди години са харесвали само такива, но ти успя да го принизиш до 10 години, през които са на почит кокалите.

Никаква глупост не виждам аз, по-точно няма как да бъде казано...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Заговори ли се за завист сте по-ясни и от бял ден.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    За рубенсов тип чувал ли си, няколко хиляди години са харесвали само такива, но ти успя да го принизиш до 10 години, през които са на почит кокалите.
    А сега й прочети последното изречение: "Разбира се, под "слаба" нямам предвид кокаляци" - тя го е написала, ама кой да четеее... И точно рубенсовият тип е "трътла, която само смърф би харесал", така че май спориш... пардон, заяждаш се на дребно (нека не обиждаме изкуството на спора), от любов към заяждането.

Виоленца, ама в такъв случай теорията пак важи, просто в обратното. Както ти няма да тръгнеш с някой клечав с плочки, така и Пенка няма да тръгне с пълен. Обиколките не са само числа, а имат значение. Просто различно за всеки
    Не знам дали го обясних добре.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А сега й прочети последното изречение: "Разбира се, под "слаба" нямам предвид кокаляци" - тя го е написала, ама кой да четеее... И точно рубенсовият тип е "трътла, която само смърф би харесал", така че май спориш... пардон, заяждаш се на дребно (нека не обиждаме изкуството на спора), от любов към заяждането.

Виоленца, ама в такъв случай теорията пак важи, просто в обратното. Както ти няма да тръгнеш с някой клечав с плочки, така и Пенка няма да тръгне с пълен. Обиколките не са само числа, а имат значение.
    papugai е абсолютно прав в случая. Всяка дебелана завиждала на слабите и затова ги плюела, сериозно ли приемаш, че подобно мнение може да звучи адекватно?

За второто, не, не важи. Не съм казала, че не бих била с еди какъв си мъж само заради определени външни белези.

Мега фен Аватара на draid
    Надали има дебела жена, че и мъж който да иска да бъде дебел. Никой не иска да му тежат 10-20кг от горе и като се изкачи по стълбите да е като парен локомотив. Въпросът е кой какво прави по въпроса.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Окей, ако моята теза е толкова глупава, тогава погледни, Виоленца, въпросната тема по която дискутираме.

" Защото забелязвам че момчетата си падате по някви слаби анорексички. Не знам за вас, но аз го смятам за грозно. Постоянно виждам, че се харесват момичета с " хубаво тяло". Идеалът за момчетата е някаква слаба с големи гърди. Не съм слаба и не искам да бъда. Страшно много момичета се тъпчат кат прасета а са клечки. Отговорът ви е.. "

Само погледнете начина, по който се изразява въпросната авторка на темата. " Някви слаби", "Анорексички", отново " Няква слаба" ... Последното изречение е равно на - "Защо аз не съм като тях?!" Общо взето целият цитат въобще не изразява завист. Не, нали?!
    А съм напълно сигурна, че не само на мен ми се е случвало да чувам абсолютно същите коментари (естествено изразени по друг начин) от много други ... ъъ недоволни от теглото си момичета.

До тук предоставих чист факт. Разбира се, не можем да се доверим само на него, просто в момента е на лице.

Папугай, благодаря ти че ме светна за възгледите на мъжете за жените в древността, не бях чела, нито пък картини гледала, тцтцтц... Въпроса ми е, през 2014г. ти доколко си завладян от този тип жени?
    Последно редактирано от seek&destroy : 03-22-2014 на 22:39

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Надали има дебела жена, че и мъж който да иска да бъде дебел. Никой не иска да му тежат 10-20кг от горе и като се изкачи по стълбите да е като парен локомотив. Въпросът е кой какво прави по въпроса.
    Аз като едно клечи (кокаляк, анорексичка) ще ти кажа, че има и такива жени/мъже, които не искат да са "Някви слаби". И не винаги може да се направи нещо по въпроса. И в двата случая... Всъщност може, просто не винаги е толкова лесно да се поддържа поради ред причини.

Иначе авторката наистина звучи злобно и комплексирано и то яко. А после си пуска мерките и обяснява тя ква била и що била. Съгласна съм със seek&destroy.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Че защо да не? Аз също бих, даже предпочитам по-едри. Няма да ви обяснявам колко обичам добре сложено коремче и колко мразя плосък и плочки, 'щото няма да ми повярвате.
    Наздраве за неразбраните.
    Абсолютно ни съвпадат вкусовете тук.
    Обаче приятелят ми е като клечка. Никога не съм си търсила партньорите по външен вид. Слабо ме интересува, когато става дума за човек, с който ще си прекарвам по-голяма част от времето.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Че защо да не? Аз също бих, даже предпочитам по-едри. Няма да ви обяснявам колко обичам добре сложено коремче и колко мразя плосък и плочки, 'щото няма да ми повярвате.
    Олееее!
    Нямаш си и представа колко съм съгласна тук!! Плочките ме отблъскват, а най-хубавото нещо в приятелят ми е точно фактът, че има огромен гръб, добре оформени ръце и плочките изчезнаха, хах. Направо се разтапям в ръцете му :Д И му се карам като ми каже, че иска да си върне ясно изразените плочки.

anonymous708973
    Guest
    Чакай сега, кой има против огромен гръб и добре оформени ръце, хаха :д
    Виоленца, доколкото аз разбирам, говори за леко пълен мъж с коремче. Това е доста различно.

Както и да е, да не си обсъждаме вкусовете.

Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Окей, ако моята теза е толкова глупава, тогава погледни, Виоленца, въпросната тема по която дискутираме.

" Защото забелязвам че момчетата си падате по някви слаби анорексички. Не знам за вас, но аз го смятам за грозно. Постоянно виждам, че се харесват момичета с " хубаво тяло". Идеалът за момчетата е някаква слаба с големи гърди. Не съм слаба и не искам да бъда. Страшно много момичета се тъпчат кат прасета а са клечки. Отговорът ви е.. "

Само погледнете начина, по който се изразява въпросната авторка на темата. " Някви слаби", "Анорексички", отново " Няква слаба" ... Последното изречение е равно на - "Защо аз не съм като тях?!" Общо взето целият цитат въобще не изразява завист. Не, нали?!
    А съм напълно сигурна, че не само на мен ми се е случвало да чувам абсолютно същите коментари (естествено изразени по друг начин) от много други ... ъъ недоволни от теглото си момичета.
    Хич не е завист, нееее.

И разбирам защо не сте съгласни. Смятате, че няколко човека твърдим, че нормалин и леко закръглени момичета завиждат на клечки и на кокаляци. НЕ. Обаче... де щото съм видяла дебело момиче, всичко живо иска нормално тегло. (не, не е 178 см, 49 кг, момчетата с подобен възглед да се омитат оттук ). Неразбирателството ни произлиза именно от факта, че дефиницията за "нормално" е строго субективна.

Но... темата си смърди на завист.
    Аз съм с нормално тегло, защо не съм тръгнала да се оплаквам, че момчетата харесвали кокаляци? Което, впрочем, никак не е вярно. Но... явно момичетата с нормално тегло за авторката са кокаляци, знам ли?

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Чакай сега, кой има против огромен гръб и добре оформени ръце, хаха :д
    Виоленца, доколкото аз разбирам, говори за леко пълен мъж с коремче. Това е доста различно.
    Аз другояче си го представям.
    Гррр.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Аз другояче си го представям.
    Гррр.
    И аз!
    Не знам дали мога да го опиша точно, ама имам предвид да си има... 'естествена' маса. Тоест не просто корем, ами здрави неоформени ръце и повечко маса около гърди/корем/паласки. Набит?

Аз завист не виждам честно казано, а и неведнъж съм казвала, че това, заедно със злобата, са едни от най-малоумните аргументи. Много неща не харесвам, хайде сега ми обяснете как завиждам...
    Авторката изказа мнение, а всички веднага скочиха, че била дебела.

Град
    София, България
    Набит?
    Даа!
    Маса да има!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Аз като едно клечи (кокаляк, анорексичка) ще ти кажа, че има и такива жени/мъже, които не искат да са "Някви слаби". И не винаги може да се направи нещо по въпроса.
    Къде ми е лайк бутона?!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Даа!
    Маса да има!
    Ох, като ми кажете "набит", си представям някъв 1.70 тапа с широки рамене и гръб и ... нееее! :д
    Висок и строен, ама не клечав. Мускул да има, да може да си ме размята наляво-надясно като 5-годишно лапенце. *умилява се*

Шегата настрана, въпреки мненията на момчетата колко сме капризни, никак не държа на сууууупероформяне, предвид че самата аз не мога да предложа много в насока оформяне. Ся... всичко възможно е в плюс

Виоленца, това питам - авторката какво разбира под "слаби" и "кокаляци", защото мъжете не харесват такива! Приятелите ми, които ходят с наистина кльощави, все гледат да ги натъпчат, барем вържат някое кило :д Тенденцията е към нормалното тегло. А да наричаш нормалното "кльощаво" и "анорексично" си е чииииста проба завист (имплементираш "защо не харесват НОРМАЛНИ като мен") от някоя пълничка/дебела, на която не й обръщат внимание (било заради теглото или заради друго).
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-23-2014 на 10:41

Мега фен Аватара на babity
    Уф, много ми са интересни дискусии на тема "слабо", "нормално", "закръглено", "дебело" телосложение. Много ми е трудно да ги преценям. Аз харесвам жени тип амфора, с извивки, ала-бала. Тия 'дето приятелите ми ги наричат нормални обикновено са с обиколка на най-дебелата част на бедрото около 40-45см грубо, което на мен ми се вижда аааааадски малко. Ама светът е шарен... Адски ме дразни т'ва клише, ама тук е на място. За всеки влак си има пътници.
    И в този ред на мисли, ако си намеря актуална снимка в цял ръст, би ми било много интересно да я постна някъде, 'щото сама не мога да си се преценя дали съм просто закръглена или лоено топче. Мно'о ми е тъпо.

anonymous708973
    Guest
    Не си "лоено топче", нали съм ти виждала снимки.
    45 см бедро е микроскопично просто.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Цитирай Първоначално написано от sexygirl6 Виж мнението
    Прасе съм друг път грубианино! 49 кг до 178 см..добре ли си? Това е много под нормата...
    Малки паячета??? Уби мее
    Аз съм с 1-2 см по-ниска от теб и също тежа толкова. Ще ме извиняваш, ама ти не си добре да се смяташ за "закръглена", аз лично се имам за слаба, което не ми харесва и г/д спазвам диети за качване на маса . С бърз метаболизъм съм , ям страшно много, като много от нещата са си калорични и други хора пълният много от тях, но на мен не ми се отразяват.

А по темата, не, не смятам, чее така, всеки си има вкус - едни харесват пълни, други слаби и т.н, същото е и при момичетата има такива, които харесват слаби, други мускулести, трети закръглени. Виждала съм момичета, които са си пълнички, но се поддържат и съчетават дрехите си така, че да им стоят добре за килограмите.

Абе, вие хубаво ми викате, че не харесвате плочки, ама е ясно какво имате предвид под "без плочки". Момче със сравнително стегнат корем или малко коремче. Да, ама като ходя на фитнес и ги гледам тия "набитите" се чудя къде да се скрия. Картинката е на човек с огромните ръце и гръб, а коремът въобще го е забравил и си му виси над панталона. Нда, определено не е приятна гледка, а се имат за "спортна натура".
    И да, не отричам, че всеки си има вкус. Говорим за това, което масата предпочита.
    hey.mistery, прочети пак мненията, защото май не си разбрала напълно смисъла.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Да обобщя:
    мъж мечта:
    http://i.imgur.com/5iPzJB1.jpg
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...oFilipovic.png
    прекалено - http://i.imgur.com/eyyOL.jpg

жена:
    http://i.imgur.com/GphbQfp.jpg
    http://i.imgur.com/xH2qFo0.jpg

Ако изглеждате като тази девойка - пишете ми. Ще ви черпя с Q7
    Grumpy old madman

Правила за публикуване