- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив по време на МЕНЗИС
Здравейте приятели. Приятелката ми е в цикъл от 3-4 дни и решихме да го направим без презарватив. До последно беше с тампон (ако е от значение де) преди да започнем тя ми прави орален (т.е нямало е предяркулационна) правихме го около 10 минути. След това си го изкарах НЕ СЪМ СВЪРШВАЛ вътре. Даже ми омекна и трябваха доста усилия за да го докара до свършване с ръце. Въпроса ми е трябвали да се притеснявам ? Имам сексуална култура и досега винаги сме го правили със презерватив, но този път според обстоятелствата решихме без.
Благодаря ви предварително.![]()
![]()
Чакай малко.. с тампон.. до кога била? Wtf. Нещо не схванах.
*сън*
До преди да почнем да правим секс.
Колко дни й е МЦ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ми към 7-8
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Какво смешно виждате ? Цикала и не е най - точния дойде и на 23-тия ден , днес е 3-тия ден от него.
Бях далече от свършване като приключихме.
Дайте си мненията колеги и моляви се бъдете сериозни. Благодяря.
![]()
![]()
Застреляй се, или се скопи, сериозен съм.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ХАШТАГ!
#цикъл #хипопотами #мензис #тампони #менструация #кървища #иДр.
Все едно и също е ;с
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Извинявам се не съм разбрал, ами този месец реших да изброя дните и на 23-тия и дойде на 16-ти на 18-ти го направихме без. Тя все ми казва, че няма как да е защото хем е в цикъл хем не съм свършвал в нея а доста след това, но аз все пак съм си притеснителен.
Знам, че не сте врачки, но просто реших да ви питам.
Значи овулацията й е 23-14=9.
Ако правилно съм разбрала и сте правили без на 16-тия и на 18-тия ден, то овулацията е минала.
За ваше спокойствие не си правете подобни експерименти занапред.
Благодаря ти много, не само на 18 ти март го правехме на 16 ти и дойдеДано нищо не е станало, повече се заклех, че такова нещо няма да правя.
Толкова ли не можахте да изчакате да и свърши?
Не е бременна
Защо да изчакаме, ние искахме да пробваме без и решихме да е когато е в цикъл за да няма опасност, да не е лошо, но повече никога няма да го правя без, не си заслужава притеснението.
Само Мойсей разцепва Червено Море. Ти недей![]()
Като цяло да го правите по време на цикъл е супер нехигиенично и може да си докарате инфекция. Изчакайте, не е болка за умиране.
Dr. Gregory House
Мен от инфекции не ме е страх измих се много добре след, това. Питането ми беше дали има голяма вероятност да е забременяла въпреки че когато се е извършил акта е била в цикъл ( още е).
И аз отново съм потресен дами и господа. Хвала вас, че успявате да ме потрисате почти всеки ден или поне веднъж седмично.
Като оставим на страна това, мисля че има от много неща от които да се притесняваш ако правиш секс по това време и то без презерватив. Ама хайде да кажа меко, че не е хигиенично.
Ти ме потресе два пъти в една тема - Поздравления !
Споко щом си се измил, няма да забременее![]()
Айде, айде. Голям потрес, че правят секс в цикъл.
Искрено съжалявам всички момичета с гнусливи приятели. Идея си нямат какво пропускат и колко помага на ситуацията.