.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на draid
    Аз не съм гнуслив и не съм се потресъл от това, че е правил секс в това време. Просто констатирам, че е нередно да се прави без презерватив

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Като оставим на страна това, мисля че има от много неща от които да се притесняваш ако правиш секс по това време и то без презерватив.
    Удебеленото е пояснение. Смисълът на изречението ти е основната част - без допълнението.
    Ако беше възмутен от липсата на презерватив, щеше да кажеш "Има много неща, от които да се притесняваш, ако правиш секс по това време без презерватив".

Мега фен Аватара на draid
    Да речем, че не съм се изразил правилно. Ако човека който обичам има такова желание, не би ми било проблем. В никакъв случай не бих го направил без презерватив обаче и това няма нищо общо с гнусливост или както го нарече. Чисто и просто предпазливост и разум.

anonymous708973
    Guest
    Ясно

Добре нямали много по - голяма вероятност момичето да забременее когато не е в цикъл и се прави без презерватив отколкото ако го е правило без презерватив на 3 тия ден от началото на мензиса.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Не е гнусно, готино е, ама действително стават инфекции, което не е въпрос на вкус...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Значи овулацията й е 23-14=9.

Ако правилно съм разбрала и сте правили без на 16-тия и на 18-тия ден, то овулацията е минала.
    За ваше спокойствие не си правете подобни експерименти занапред.
    Темата приключи.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си