.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    xansko14
    Guest

Моля ви кажете как да кача килограми

Здравейте аз сам на 15 години и сам висок 1.84 и тежа 65 кила . Искам да кача поне още 10-15 кг. Значи тренирам рядко но почти всеки ден си правя 5-6 серии по 15 лицеви . Знам че ще ми кажете да ям месо но аз ям месо поне 2-3 в седмицата ако не и повече. А и ако кажете да ям яйца,сирене,извари такива работи нали знаете че ходя на училище и няма как . Кажете нещо което може да помогне в моя случай или пак нали знаете как са изпъкнали на някои хора перките от слабост на мен е същото кажете какво мога да направя . Благодаря предварително

Мега фен
    С такава тренировка чакай си..
    А с такива оправдания "ако ми кажете това,аз правя еди какво си" смисъл няма въобще да се занимаваш.

xansko14
    Guest
    значи аз имам много хъс да тренирам з6 братовчед ми е фитнес маняк и от него се мотивирам но ти казвам че нямам възможност да ям такива храни много само на обяд и на вечер

Мега фен
    Окей,ти гледай количествата,не самите храни.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    с лицеви и коремни преси .... успех с мускулната маса

в фитнеса е доста по-важна храната, отколкото тренировките - затова фитнеса е скъп спорт.
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на Rakshy
    Да ти имам и извинението... К'во ти пречи да си сложиш храната в една кутия и да си я ядеш в училище, или ти си от ония готините, които ядат само боклуци?

Като правиш 60 лицеви опори нищо няма да стане. И се пише сЪм, не сАм.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от xansko14 Виж мнението
    А и ако кажете да ям яйца,сирене,извари такива работи нали знаете че ходя на училище и няма как.
    Няма как друг път. Някой от моя клас очаквам да започнат да си правят барбекю в стаята като следваща стъпка. Правиш си ги на сандвичи и са ти идеално.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Взимаш си протеинова хранителна добавка. Тя е на прах, разбъркваш я във вода и я пиеш. И тренираш. Без тренировки можеш да качиш само мазнини, които нито са здравословни нито красиви.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Яж протеинови храни преди и след училище, ако толкова те е срам. Но и на училище не стой гладен, защото няма как да качиш килограми ако не ядеш почти цял ден .. Това е моето мнение.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 03-20-2014 на 19:59

Мега фен Аватара на Rakshy
    Ако те е срам да ядеш не си готов за масата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си