- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си възстановя косата?
Преди 2 седмици си направих долният пласт на косата рус и той бая изгоря,защото косата ми беше боядисана черна.Подстригах се и долу-горе се оправи,но аз всеки ден си изправям косата на 200 градуса и я топирам,но не много.Вие правите ли тези неща с косата си всеки ден и не ви ли се накъсва?А как да я поддържам,така че да мога пак да си я правя всеки ден...смисъл някакви супер подхранващи маски или други чудесий,които да компенсират изгарянето?
Обяснявам ти го супер просто.
Косата ти не е жива. Един път щом си я изгорила и увредила няма как да се възстанови. Клетките са мъртви и не се възстановяват. Разните продукти могат само да запълнят леко увредената коса със силикони и косъмът да изглежда здрав, въпреки че не е и има дупки по него.
Та каквито и чудесии (все още се чудя как може да го грешат това хората) да си сложиш на косата истината е, че тя никога не се възстановява веднъж щом си я увредила.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ми, преди правех. Като се наложи да си подстрижа дългата коса до ушите се спрях...
Какво да ти кажа? И теб те чака същото...Или една изгоряла коса.
Както и да е...ако някой друг също има увредена коса да ползва комплекта на Керастаз - наистина съживява мъртвата коса. http://www.enzo.bg/kozmetika/?f=1-1-...FcfKtAodlEgA0A
Последно редактирано от stefiiiiiii : 03-20-2014 на 13:50
^ Извинявай, ама ако искаш да ти се обесняваме колко те съжаляваме, как сме изключително разстроени, че това се е случило на косата ти .. Доста грешиш. Казаха ти хората, че не може да ти се възстанови косата. Нали искаш мнения? Ето ти ги горе! А и си има ВАЖНА тема за това ..![]()
Драстична промяна на цвета, пък и преди това косата е била боядисана - нормално да се получи така. Подкрепям горните мнения напълно.Косата ти е мъртва и най-вероятно само пресата спасява положението.
Подстрижи се. Без колебание.