.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    И аз имах подобен проблем с момче, коета постоянно ми пишеше, но не искаше да се видим. Явно ти пише за компания, ей така просто.
    Говорите ли си неща друго осван общи приказки, за вас двамата като двойка например. Незнам освен да и поставиш ултиматом, така може би ще разбереш дали и пука за теб.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 03-21-2014 на 19:34

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    И аз имах подобен проблем с момче, коета постоянно ми пишеше, но не искаше да се видим. Явно ти пише за компания, ей така просто.
    Говорите ли си неща друго осван общи приказки, за вас двамата като двойка например. Незнам освен да и поставиш ултиматом, така може би ще разбереш дали и пука за теб.
    Ами ако ме има само за компания по-добре да не ми беше писала. Иначе до сега никога не се е споменавало за нас двамата ,като двойка. Вече и аз не знам какво да правя...

Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Ами ако ме има само за компания по-добре да не ми беше писала. Иначе до сега никога не се е споменавало за нас двамата ,като двойка. Вече и аз не знам какво да правя...
    Ами аз давам само предположение, не съм казала, че е така. Затова питай я директно, ако не си или и постави ултиматом.

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Ами аз давам само предположение, не съм казала, че е така. Затова питай я директно, ако не си или и постави ултиматом.
    Звучи ми удачно да я попитам дали ме има само за компания. Точно този въпрос ще и задам.

Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Звучи ми удачно да я попитам дали ме има само за компания. Точно този въпрос ще и задам.
    Попитай я, ако има нещо пак може да пишеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си