Здравейте преди няколко дни се скарах с най-добрата си приятелка. По-точно тя се разсърди и то за глупост. Говорихме си по скайпа и тя се държеше много гадно постоянно врякаше и аз на шега и казах че ако не престане ще и затворя. Тя продължи и аз я оставих да си крещи. Но беше 10 часа и ме викнаха спешно и затова веднага спрях лаптопа. Не знам дали изобщо е чула че и казах че трябва да ставам или лаптопа веднага изключи защото аз попринцип само затварям капака. След това тя ми е писала нещо но аз го видях гак на другия ден и веднага и писах. Нямаше признаци че ми се сърди. И след 5 минути нейната друга добра приятелка пита едно момиче дали и се сърдя защото тя ми се сърдела заради лошото ми отношение и неуважението ми. Сега изобщо не ми говори. И другото момиче уж ми беше приятелка а и тя се прави че ме няма. Гадно е защото и те преди се бяха скарали и аз ги здобрих. Съмнявам се че това момиче дето ни писа и е говорила нещо за мен. В училище ме сочи с пръст и говори за мен зад гърба ми и винаги се хили като ме сочи. Според мен се държи детински. Според вас какво трябва да направя.