.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Question Откъде мога да си купя Nike Air Force 1?

Някой би ли ми казал откъде мога на място да си купя Nike Air Force 1? Вече се прецаках със реплика от български сайт и затова ме интересува къде мога да намеря магазин, в който ги продават.
    От Пловдив съм и не съм попадал никъде досега на Air Force 1 в магазините.
    Чувал съм, че в София Nike магазините са добре заредени, но не искам да отида до София и да се върна със празни ръце затова някой може ли да каже дали си струва да проверя? Главно ме интересуват чисто белите Air Force 1 Mid.
    Мерси предварително!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Каква е тая реплика, може ли да я видя Стана ми интересно. Аз харесвам nike air max, но са по 300 лв, а аз не бих дала толкова пари , тъй като стила ми не е спортен и ще ми трябват само за фитнес и бягане. Мисля, че съм виждала Air Max в Мола в Пловдив един магазин който се казва Tempo Sport

Не мисля, че си струва да правя реклама на измамници. Кецовете, които поръчах се скъсаха за 2 седмици, бяха отвратително неудобни и платих 150лв за тях. Доколкото до Air Max - вече имам два чифта и съм си супер доволен, но сега искам да допълня колекцията със Air Force 1

Град
    ilivewheretheskyends
    150ЛВ :О Олелееееееееее... Какви хора.

За тези пари могат да се поръчат от великобританския сайт на Nike без допълнителни пари за доставка... за жалост обаче сме в България и Nike нямат интерес да доставят до нас

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Каква е тая реплика, може ли да я видя Стана ми интересно. Аз харесвам nike air max, но са по 300 лв, а аз не бих дала толкова пари , тъй като стила ми не е спортен и ще ми трябват само за фитнес и бягане. Мисля, че съм виждала Air Max в Мола в Пловдив един магазин който се казва Tempo Sport
    https://www.google.co.uk/search?q=ni...-1%3B610%3B480

Ето това е аир форс. А ти направо ме заби със тази цена, наистина ли са по 300 лева? Тук В Лондон, аир макс са по 65 70 паунда. То наистина е по-добре да се поръча от сайт явно.

Няма да се учудя ако ги намеря да са на такава цена... всички известни/класически модели като Jordans и Air Force 1 са рядкост за България и затова се опитват да изцедят от теб колкото се може повече пари за тях.

Град
    ilivewheretheskyends
    Ами те и те в Спорт Директ са 60-70 паунда ама в мола са по 320 хахаха

Спорт Директ нямат Air Force 1 за жалост

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Потърси телефоните на по-големите спортни магазини и им се обади да провериш. Предполагам някои работят и с доставки, но ако не, поне ще знаеш дали да идваш до София.

joyjoy123
    Guest
    https://www.facebook.com/profile.php...2648785&type=3

разгледай тук последните качени са

Online знам доста български сайтове, от които мога да си ги купя, но точно това се опитвам да избягам - 99% от тях са евтини реплики...

Е, за жалост и в София не ги намерих :S. Търсенето продължава...

Виж в OLX, със сигурност трябва да има оригинални и нищо не губиш защото ти ги доставят с ЕКОНТ и имаш опция да ги провериш на място преди да ги вземеш, а ако не ги искаш ги връщаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си