.
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Threaded View

Грим за сватба ПОМОЩ

Така. Сестра ми ще се жени и ни трябват гримове. Искаме да е възможно най-добре. Търсим основа за фон дьо тен, фон дьо тен, пудра, бронзант, руж, хайлайтър, червило, сенки, база за сенки. Сега малко по-подробно.
    Сестра ми е със нормална към суха кожа, светла, чувствителна. Тя каза, че подтона й е студен със сини вени .Кожата й е в много добро състояние, така че ни трябва средно покритие, чак прозрачно няма да е достатъчно. Тя е на 25 ако това има значение. Гримът ще бъде семпъл. Сенките ще бъдат бежово-златисти, а червилото бежово-розово. Бронзанта искаме да не си личи много, т.е. да не е супер тъмен. Ружа да е светло розов. Червилото искаме да е в същия цвят като Mac Angel, марката не можем да я намерим тук, така че търсим такъв цвят. Сватбата ще е вечерна. Искаме грима да изглежда добре на снимки. Не искаме да даваме много пари за козметиката, за фон дьо тена сме склонни да дадем най-много около 30-40, като разбира се ако е по-малко ще е перфектно. И фон дьо тена да НЕ Е с фактор, 'щото на снимки не изглежда добре. Пудрата искаме да е матираща. Тя си е харесала точно определен грим, прилагам видеото.
    https://www.youtube.com/watch?v=FwxFolL9nxE
    Сватбата ще е на 20 април. Моля ви, помагайте. Питайте ако не съм била достатъчно изчерпателна.
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 03-23-2014 на 16:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си