- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Доброволчество
Бях доброволец в Български Червен кръст (а и още се имам за такава) около 2-3 години. От както се преместих да уча в чужбина нямам възможност да участвам в акциите, но лятото ще започна отново. Няма по-прекрасно занимание. Само трябва да се прави наистина с желание. Адски много ми промени виждането към света, не бих си прекарала свободното време по никакъв друг начин. С много хора съм се запознала и по сбирки и кампании, а и национали обучения. Има чудесни деца в домовете, на които трябва да се помага не само финансово, но и да им се обръща внимание. Защото всяко едно от тях би се зарадвало много повече, ако седнеш с него и нарисувате нещо заедно на двора с тебешир, отколкото ако му купиш опаковка пастели и моливи. А много от организациите стигат до дарения и фондонбиране. Кръводаряването също си ми остава една от любимите кампании. За съжаление от близо 2 години се опитвам да даря кръв, но все ме връщат защото не им отговарям на критериите. Тук (Англия) има много възможности за доброволчески дейности, но са малко организациите които правят няколко дейности. Главно се набляга на отделни кампании. Засега съм blood ambassador към националният им кръвен център, догодина се надявам да имам време за повече неща.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on