- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли...
Питам се бихте ли правили секс с момиче или жена която не е слаба. Защото забелязвам че момчетата си падате по някви слаби анорексички. Не знам за вас, но аз го смятам за грозно. Постоянно виждам, че се харесват момичета с " хубаво тяло". Идеалът за момчетата е някаква слаба с големи гърди. Не съм слаба и не искам да бъда. Страшно много момичета се тъпчат кат прасета а са клечки. Отговорът ви е..
Не всички мъже са еднакви ( тая фраза е казана за пръв път от китайка която загубила мъжа си в тълпата)
На някои не им харесва до толкова да спат върху дъски ... ако искахме - щяхме да отидем на пейките в парка
Не сериозно ... Да не ти пука ... не обръщай толкова внимание на това ...
Кристина Хендрикс и Моника Белучи...
Атлетичните са най-вървежни
Grumpy old madman
И aз съм зaбелязaлa тaзи тенденция. Момичетa,които си мислят,че имaт "фитнес телце" и ходят сaмо по клинчетa ,a в действителност просто сa супер слaби![]()
Кaкто някой кaзa - нaй-добре е aтлетично тяло или поне стегнaто,дори и момичето дa е по-пълничко/зaкръглено.
пп: товa е от моятa женскa гледнa точкa,aко имa припознaли се в първия случaй - сори ,твa е положението :д
А пък манекенките са най-лошия пример...те всички са анорексички заради тъпите диети
sexygirl6 ti qvno si nqkvo prase i za tva heitva6 malkite paq4eta
Едни и същи килограми могат да стоят много различно.
Аз нося същия номер дънки като хора с по 20 кг под мен. На един и същ ръст
Grumpy old madman
знаех си, ти търсиш некой много по-слаб от тебе за да му седнеш на лицето и да му направиш вонящото лицеИ ако не иска да пере, простира и глади да го наседнеш и да му изкараш въздуха
![]()
Какво ще рече не е слаба? Нормална, леко закръглена, пълничка или дебела? Щото има голяма разлика.
Welcome to the Jungle...
A ти какви мъже харесваш? Ако си с наднормено тегло/дебела и се сърдиш, че слаби/напомпани момчета не ти обръщат внимание се чудя върху какво можеш да претендираш...
Стремиш ли се целенасочено да си с дебел мъж? Или е някакъв двоен стандарт?
Това с "ядат, колкото си искат и не дебелеят", "харесвам се дебела" и "всички красиви момичета с хранително разтройство", "да си под 100 килограма е много грозно", и т.н. го разправяй по разните американски сайтове пълни със себеподобни...
Е чакай, това е много обширно понятие. Да речем може да е като скелет - изобщо не е яко. Ама да е и 70кг на 1.60 също не върви нали се сещаш, губи се нежността като дойде с бедро по голямо от моето. Харесвам нормални жени, в никакъв случай скелети, но и в никакъв случай не над определени "размери" да речем, често много слабите момичета ги делят едни 5-7кг от перфектна фигура, но не и 15.
Харесвам леко закръглени дупета и тесен ханш. Не си падам по анорексички, нито пък по дебелани. Бих си легнал и с по-закръглена, стига да се потдържа и де изглежда добре в тялото си.
Авторке, аз пък съм точно с коренно различно мнение, защото виждам хората по улиците кой с каква се е хванал и все преобладават слаб готин пич, който си мъкне до себе си дебеланката. Винаги съм се питала кво им става на тея мъже? Със сигурност не са в ред....
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Не съм дебела но не съм слаба. Нямам корем но не съм кльощава. Тези които искат да обидят или нещо подобно по-добре да не пишат нищо.