Здравейте, ето го и моят проблем, те всъщност са два свързани с едно момче. С приятеля ми ходим от месец, всичко е супер за сега,ама ми се иска да ми обръща повече внимание и не знам как да му го кажа, искам повече да го е грижа за мен, да не говори само за себе си и като цяло да говорим повече, да ме разпитва, да се интересува. Може би проблема е в мен, че попринцип обичам повече внимание и все гледам гаджето на най-добрата ми приятелка как й досажда и й прави разни мили изненади постоянно. Той е студент в друг град и се виждаме само 2,3 дни в седмицата, но аз наистина вярвам че нещата могат да се получат. От тук и другия ми проблем - супер много го ревнувам, не го показвам,ама постоянно мисля къде е, какво прави...наскоро излизахме-той и един негов приятел и въпросният приятел уж на шега ( нещо почнаха да се грабват) каза, че ми изневерявал и ми показа профила на някаква негова колежка, с която даже не са и приятели във fb, но все пак се замислих сериозно...Какво да правя, да го питам ли нещо , да му споделя ли какво искам и какво очаквам от него и въобще да започвам ли темата " изневяра" ?