.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ИЗБОР НА СМАРТФОН ??????

Здравейте искам да попитам кой от тези два телефона да избера - Samsung Galaxy S2 Plus или Samsung Galaxy Grand Duos ... Споделете вашето мнение

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Ще ти излезне + около 50 лв за Samsung Galaxy Grand Duos, но пък получаваш 5 инча TFT дисплей в сравнение с 4.3 Super AMOLED Plus. Другото е идентично ( ROM/RAM) .. ако искаш по-забележим тел Grand Duos ..

Да, от където и да се погледне Grand Duos е по-забележим и има по-големичък дисплей. Но съм чувал, че се изключвал сам, рестартирал се ... не знам. И като цяло съм негативно настроен към ''серията'' Duos. Ако някой иска да сподели нещо за Duos смартфоните ?

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    да, така е, повечето характеристики са идентични, но Grand Duos има по-голяма батерия, което е много важно
    Последно редактирано от OoVasKoO : 04-01-2014 на 14:37

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от u3HePBeH Виж мнението
    Да, от където и да се погледне Grand Duos е по-забележим и има по-големичък дисплей. Но съм чувал, че се изключвал сам, рестартирал се ... не знам. И като цяло съм негативно настроен към ''серията'' Duos. Ако някой иска да сподели нещо за Duos смартфоните ?
    Поне петима приятеля имам, които са с гранд дуос, никой не се е оплаквал от изключване.

Мисля че Galaxy Grand Duos е по-добрия избор, вие как мислите ?
    Последно редактирано от u3HePBeH : 04-01-2014 на 11:41

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    то е ясно, ако ще взимаш един от двата, взимаш определено Grand Duos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си