- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ПАРИ!!
хора ,трябва да изкарам по някакъв начин около 250 лв за 1-2 месеца ,тъй като спестявам за нов телефон ,а не искам да карам родителите ми да ми го купуват ! някакви идеи?
не мерси ,после няма как да ти ги върна а и пък не съм такъв човек т.е искам сам да си изкарам парите
Ама сте ми много интересни като не схващате кога ви е**ват.
И тези, които ебават, и се правят на велики, не са особено интересни.
ми аз пари мисля, че с работа се изкарват, ако се лъжа- моля, поправете ме
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Продай нещо излишно и ги взимай в кеш. Какво ще спестяваш от закуски и излизания?? Няма смисъл.
на колко си години? защо па точно тъп телефон?
Започни работа като сервитьор или нещо друго. Ама трябва да се иска разрешение от родител
Сори, че се меся, ама няма смисъл да правя нова тема. Та, аз като съм на 15 има ли някакъв начин да работя? Нямам познати във фирми/складове и т.н, така че тая идея отпада. От София съм. Всякакви предложения за работа на морето са излишни, нашите няма да ме пуснат сама, докато не навърша 18.![]()
на 15 и май месец ставам на 16 , и за сега от закуски съм спестил повече от 200 лв. така че пак върши работа ,но имам малко време смсл до края на дскл-то. Търсех там някакви неща за печелене по интернет ама пък и там трябва да се дават пари за да печелиш горе-долу нормални суми . Мога да работя пиколо или нещо такова не е проблем ,приличам на по голям от колкото съм
Въпроса не е на колко изглеждаш, а на колко си по документи. На тези години можеш да работиш след писмено съгласие от родителите си.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
С продажба на стари учебници.
други мнения?
Moжеш да продаваш трева, ако се познаваш с градския дилър.
Иначе разглеждаш различни гривни из нета, и си отбелязваш, вида гривна (или каквото и да е просто пример ти давам), която хората доста харесват. И без това е сезона на дрънкулките по ръцете. Та търсиш същите гривни на битака (100 про ще ги има), след това ги пускаш в нета за продажба на по висока цена отколкото си я взел, все някое момче/момиче ще се върже и ще ти плати повече![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN