- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клинът прави дупето ми да е секси
Преди да почна темата ще предупредя, ако мислите да ме обиждате не го правете. Бъдете отворени към света.
Клиновете са много секси. Носят се от момичета. Аз реших да си купя клин, защото ми беше любопитно, как ще изглеждам, като го облека. Купис си един клин и го облякох. Носих го постоянно, защото много ми хареса, как изглеждам в него.Дупето ми с клин е сексапилно. Четох, че във Великобритания ще пуснат клинове за момчета, но аз не съм от там. Вече имам няколко клина и ги нося под дънките, когато излизам. Интересно ми е момчета бихте ли носили клин и какво е мнението на момичетата.
Педераст ли си или обикновен трол?
Welcome to the Jungle...
И ние какво да направим, бе, приятел? Рохко яйце ли да ти обелим?
Мнението на хората е, че един хетеросексуален мъж не би трябвало да е толкова суетен и да носи женски дрехи. Ако го прави, шансът да е хомо, би или травестит е доста голям.
Welcome to the Jungle...
Ужас. Единственото по-ужасно нещо от момче с клин е момче с клин и джапанки
lol, окей, ние кво да правим като носиш клинове? Нямам против мъжко с клин, може би защото съм свикнала да виждам приятеля си в такова нещо - дупето му е ногу яко, мда. Смисъл говоря за спортен мъжки клин, не за онези с флоралните там глупости и простотии.
Този също ли?
Прилепналите дрехи са вредни за "инструмента". Както и за ректума, ако си в затвора.
n00bs
Нося grapling Spats от време на време. Много съм секс.
Grumpy old madman
good for you хаха
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Пак добре че е клин, а не вълнен чорапогащник с 1 шеф отпред и 2 отзад![]()
Ти кво? Искаш да ме откажеш да спя на изгасена лампа ли? Маса противен ми е, не знам. Отивам да си плюя в пазвата и да ръся със светена вода.
Иначе моя пример е за мъж, който носи спортна екипировка. Прибързват/е с изказванията - по лекоатлетически състезания всички момченца са с подобни клинове. Казвам това понеже редовно си ги гледкам като ходя да викам. Дори няма да споменавам другите спортове, в които се носят. Не винаги гледката е прекрасна - някои изглеждат потресаващо зле и не оспорвам, НО идея беше друга, а именно да се позамислите малко за кво говори автора. Щото да - много възможно е да е трол, но също така е възможно и да си харесва дирника в спортен клин.