- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клинът прави дупето ми да е секси
Не, "кросдресър" е. Псевдо разбира се.
Имаше още двама такива, единия около Св. Валентин искаше да изненада приятелката си облечен в женски дрехи, а другия му беше кеф да излезне така навън посред бял ден. Авторе, намери ги тия двамата потребители и обменете опит на ЛС. Тук, в публичното пространство няма да срещнеш голямо одобрение.
Само такива може да носи един мъж! Да, и аз се харесвам в такова, но го слагам само на състезание или ако съм с байка някъде... абсурд да тръгна така по улиците... макар че, като се замисля, на предишните избори тамън се смъкнах от Витоша с пълна екипировка (цяла броня - от глава до пети, както съм на Аватара) и в последния момент нахлух така в избирателната секция)) Имаше някви странни погледи...
http://www.pactimo.com/wp-content/fi...7shortslrg.jpg
http://s.stpost.com/eccstorefront/pr..._3520j_1.1.jpg
dafuq, разбирам момиче с клин, което си е секси, но да видя мъж с клин.........
Абе те във Великобритания всичките са педераси, за това там ги пускат. За едно момиче никога не би било секси момче с клин, а по-скоро отвратително.
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже...
Стига да не е моето момче, нямам нищо против останалите да носят клинове.![]()
пхах, да ти дам някой мой клин ? или ти харесваш на цветенца![]()
![]()
Боже мой!! Ъмм само един въпрос кога ти е рождения ден да ти подаря някой сутиен!! Ще подчертава гърдите ти, те ще бъдат много секси..
Моля те затвори темата и ходи да си търсиш клинове, после отвори гугъл и напиши "Как да приема мисълта, че съм хомо??"
Ако не ти излезе нищо отиди на психолог или по-добре на психиатър... Аааа и си носи превръзки в чантичката, че може да ти хрумне да пробваш как ли се чувстваме ние момичетата докато сме в цикъл!!
И не забравяй да имаш винаги лепенки под ръка, че онези стари 20 сантиметрови токчета на майка ти може да ти направят мазоли или рани!!
Ииии намери си от някъде номер на човек който може да те отърве от онова неизползваемото между краката ти!!