.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 234

Hybrid View

Мега фен Аватара на skatew
    Съгласен съм с казаното за връзката със земеделието, хубаво е да се мисли в такава насока, да се излагат плюсовете и минусите. Алтернатива съм сигурен, че би могла да бъде измислена. А за пръскането, много добре го отбеляза... но от друга страна животните, които отглеждат в промишлените ферми, ги блъскат с всякакви хормони и антибиотици, да не говоря за сухата кръв с която пръскат след като вече в месото са започнали процеси на разлагане и след напръскване изглежда свежо и се купува от консуматорите. Също - даже днес го обсъждахме това по микробиология - доказано е, че качеството на млякото и на месото пряко се влияе от емоциите, които изпитва животното през живота си и преди клане. Свързано е със секрецията на различни хормони, които не се разграждат от човешкия организъм и буквално задръстват клетките. Аз лично вярвам и в различните енергии, а едно животно, което цял живот е живяло в мъки, след което убито докато е преживявало ужасяващ страх и болки, ти предава адски отрицателна енергия, но това си е лично мое виждане, не доказано засега.
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    след което убито докато е преживявало ужасяващ страх и болки, ти предава адски отрицателна енергия, но това си е лично мое виждане, не доказано засега.
    Имам чувството, че ползваш тиквата си само да краси останалата част от тялото ти.

Животните в природата да не ги приспиват, а след това да ги ядат ?
    Не съм видял едно месоядно, което да се влияе от цялата тая отрицателна енергия, май разбират повече от теб.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението

Животните в природата да не ги приспиват, а след това да ги ядат ?
    Не съм видял едно месоядно, което да се влияе от цялата тая отрицателна енергия, май разбират повече от теб.
    На бас, че не си видял и нито едно месоядно да реже главата на друго с ножовка или да го пали...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    На бас, че не си видял и нито едно месоядно да реже главата на друго с ножовка или да го пали...
    Така зададен въпроса, мога да ти кажа няколко месоядни, които съм виждал да махат главата на други и да го "палят" (вероятно имаш предвид пърлят).
    n00bs

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Така зададен въпроса, мога да ти кажа няколко месоядни, които съм виждал да махат главата на други и да го "палят" (вероятно имаш предвид пърлят).
    Хах, да, такива животни и аз съм виждал...
    Просто още не съм видял някоя котка пред блока да залее мишка с бензин и да я запали или пък да й отреже главата с ножовка... ама допускам, че е редовна практика, просто не съм наблюдавал достатъчно...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Съгласен съм с казаното за връзката със земеделието, хубаво е да се мисли в такава насока, да се излагат плюсовете и минусите. Алтернатива съм сигурен, че би могла да бъде измислена. А за пръскането, много добре го отбеляза... но от друга страна животните, които отглеждат в промишлените ферми, ги блъскат с всякакви хормони и антибиотици, да не говоря за сухата кръв с която пръскат след като вече в месото са започнали процеси на разлагане и след напръскване изглежда свежо и се купува от консуматорите. Също - даже днес го обсъждахме това по микробиология - доказано е, че качеството на млякото и на месото пряко се влияе от емоциите, които изпитва животното през живота си и преди клане. Свързано е със секрецията на различни хормони, които не се разграждат от човешкия организъм и буквално задръстват клетките. Аз лично вярвам и в различните енергии, а едно животно, което цял живот е живяло в мъки, след което убито докато е преживявало ужасяващ страх и болки, ти предава адски отрицателна енергия, но това си е лично мое виждане, не доказано засега.
    брех антибиотици

за кво служат те знаеш ли?

как се получават?

сега ми кажи къде е логиката да ги блъскат след като цената на животно с антибиотик пада или не можеш да му продадеш млякото

според наредбите на ЕС животните трябва да бъдат убити безболезнено защото в противен случай се отделя адреналин който променя вкуса на месото и не влияе добре на консуматора

не знам защо всички си мислят че е за да бъдем хуманни
    Последно редактирано от haritov : 04-07-2014 на 19:04
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

според наредбите на ЕС животните трябва да бъдат убити безболезнено защото в противен случай се отделя адреналин който променя вкуса на месото и не влияе добре на консуматора
    Не знам колко от вас са били на прасе, ама говорите през носа си
    и тоя дето животно му предавало страх и болка звездите говорят ли ти?
    n00bs

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Не знам колко от вас са били на прасе, ама говорите през носа си
    и тоя дето животно му предавало страх и болка звездите говорят ли ти?
    ами ако е вярно?

това наредби от ЕС колкото и тъпи да са трябва да се спазват
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си