- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите ?
ами не живея в центъра на София, и попринцип повече от моите приятели никой не пуши или нещо такова , че да сме по кафетата как да ти обясня :Д .. даже не съм бил на кафе в центъра камо ли да заговарям някой там.. също мисля че по кафетата висят доста кифли дет чакат някой да дойде и да им свирне с мерцедеса и да скочат при него :Д
еми , не е много нормално , но все ще се намери някоя със същия проблем.
абе с една дума прдпочитам да се бях родил по времето на дивия запад :Д да яхвам кон и да си изчиствам сметките по мой начини :Д
Кой знае дали не си прероден такъв хаха ;д всичко ми критикуваш, ама не сме във времето на красивите принцеси, които се харесват по балове или приеми.. В 21 век сме и всичко е много тегаво .. Следваш ли?
Започни да заговаряш повече момичета. Не им възлагай големи надежди и не се притеснявай от това, че са красиви. С времето ще свикнеш и ще намериш подходящата за теб.
Е кво толкова има в погледа й? Да не е нещо по-специално от теб? Повярвай, сладко е до някъде да не можеш да я погледнеш, ама след този маниер й става пределно ясно, че си начинаещ.Това не се харесва, повярвай. Гордо я погледни и й покажи, че сте равни.
![]()
значи мен попринцип ми е се тая някой как ме е възприел :Д .. затова ми е и странно защо се получава това с момичетата..явно липсва тренинг но каквото сабя покаже : )
edit- това което казваш да се направя че не съм бил '' срамежлив'' а всъщност съм си противоречи с горния ти пост където казваш, че тя ще ме възприеме такъв какъвто съм и аз мисля че тук си права : )
Последно редактирано от me22 : 04-04-2014 на 21:27
Е ти контрираш всичко, което те посъветвам .. Кво очакваш да ти кажа. Получава се, може би, защото имаш различно отношение към дадена. И, разбира се, нейното мнение ще те интересува.![]()
Радвам се, че съм ти полезна, а и не се обиждам. ;д По тва, което пишеш ми изглеждаш умен, ама защо ти се получава така с мацките.. идея си нямам. Ноооо ;д тва се учи, така, чеима време за тебе ;рр
ти си направо гама...
едва ли ще го чуеш за първи път ама жените сами си идват. явно просто гените ти не са на достатъчно високо ниво. женските усещат от пръв поглед дали ставаш за нещо
WE ARE NOT ANGELS!
А поне има ли момичета, които са те харесвали и са искали да сте гаджета?
Аз също съм нямал приятелка и скоро правя 20г. и също съм доста срамежлив пред тях. Не съм кой знае колко готин ама, барем имаше 4 момичета дето са ме харесвали и сме си писали, но аз съм ги отблъсквал...
Ама честно да ти кажа, за сега не ми се занимава с момичета и изобщо даже не съм по излизанията...
И все пак, колкото и да са красиви и те лайна серат![]()