.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Пуснатата коса

Здравейте! Имам въпрос към момичетата.
    Искам да ви питам как носите косата си пусната без тя да ви пада пред лицето или да ви стои зле? И също ходи ли бретон на средно дълга коса на вълни и на къдрева? (къдревата коса е отделно) Какви прически ще стоят добре на такива коси?

Зависи от формата на лицето ти,но и зависи също и от това дали и как ще се възприемеш...Почти на всеки му отива бретон (аз лично също съм с прав бретон)

къдрАва

правия бретон на къдрава коса много трудно се поддържа ;д .. аз лично имах(а съм с чуплива коса) и постоянно с тея преси...ужас..иначе да...трябва да се съобразиш с формата на лицето ти и как ще се възприемеш

Цитирай Първоначално написано от D&P Виж мнението
    Здравейте! Имам въпрос към момичетата.
    Искам да ви питам как носите косата си пусната без тя да ви пада пред лицето или да ви стои зле? И също ходи ли бретон на средно дълга коса на вълни и на къдрева? (къдревата коса е отделно) Какви прически ще стоят добре на такива коси?
    Аз тъй като ходя почти винаги с пусната коса, понякога я захващам с фиби. Тъй като където живея сега, не я изправям защото е влажно и само се плета за да ми е къдрава косата (което и е много добре че отвикнах). Та..да, използвай фиби и я слагай назад или прищипи двете страни. https://www.google.bg/search?q=pusna...35%3B432%3B432 Не обясних добре май За бретона не знам, много харесвам прав бретон, но косата ми е доста дълга за него. Бретона ходи на средно дълга коса според мен, особено ако е на черта косата, но ако е къдрава, трябва да изправяш бретона и да изглежда добре, аз лично съм виждала момичета с къдрави коси и прав бретон.

къдрАва* gosh... Това досега не го бях срещала.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    къдрАва* gosh... Това досега не го бях срещала.
    Много неща още ще срещнеш тука ахаха

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Като ми е къдрава или просто си отмятам бретона назад или го вдигам с фиба както снимката на katalia3

Супер фен
    Диадема? Фиби, както казаха по-горе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си