.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Лия Виж мнението
    Лол, какви сте мързели, всички! Мързи ви да си приберете нещата и после, ох къде ми е това, къде ми е онова! Накрая ша завъдите хлебарки от тоя мързел Те за ваше добро искат да си подреждате стаите. Като толкова не ви се подрежда всичко на куп, си прибирайте нещата. Като облечете някоя дреха напр. не я хвърляйте на пода, ами си я приберете в гардероба. Като извадите някой учебник, научете, пък пак го приберете в шкафа. Като ядете не си хвърляйте чинията където ви падне, ами отидете и си я измийте. Човек ша рече, че за десет часа ша измийте една чиния например.
    Аз в моя хаос си намирам всичко... Точно, като подредя, нищо не мога да намеря... Кой нормален човек яде в стаята си?!? О.о Т'ва вече си е баш мизерия...
    Искаш ли да дойдеш да ми покажеш как се мие, че не ми се отдава нещо?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Аз в моя хаос си намирам всичко... Точно, като подредя, нищо не мога да намеря... Кой нормален човек яде в стаята си?!? О.о Т'ва вече си е баш мизерия...
    Искаш ли да дойдеш да ми покажеш как се мие, че не ми се отдава нещо?
    Аз пък се учудвам как си намираш всичко в мизерията. Т'ва за мен е пълна свинщина. Дори и аз не съм от най-подредените, но поне се старая... Както и да е. Всъщност не ми пука, че не си подреждате стаите, то си е за вас.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Лия Виж мнението
    Аз пък се учудвам как си намираш всичко в мизерията. Т'ва за мен е пълна свинщина. Дори и аз не съм от най-подредените, но поне се старая... Както и да е. Всъщност не ми пука, че не си подреждате стаите, то си е за вас.
    Колко пъти да повтарям, че може да е чисто, но да е разхвърляно?!

И аз бях така. Всяка вечер майка ми се прибираше скапана и ми викаше, защото не съм си подредила стаята. Един ден реших да подредя преди да се е прибрала, защото нямах какво друго да правя. Честни казано ми беше приятно. Имам предвид, че атмосферата се променя. А и когато майка ми се прибра не ми каза нищо. Радваше се, че съм отделила време. Ако това е цената, която трябва да платя, за да може майка ми да е доволна, бих отделяла 10 минути дневно. И го правя. Родителите ни се опитват да ни научат на дисциплина и ред, за да ни е по - лисно в живота. Не искат да са изложим, когато отидем на гости или другаде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си