Здравейте.Много ще се радвам,ако ми помогнете. Аз съм момиче,на 14 години.Висока съм 162 см. и тежа 57 кг. и искам да стана поне 50 кг. В понеделник започвам 30 day shred (преди правих упражненията, но поради липса на всякакво време, спрях) и искам да ви помоля за съвет относно хранителния режим. Аз съм активен човек, ходя на разходки с кучето ми всеки ден и постоянно се разхождам с приятели. Не седя много на компютъра-само вечер. Обичам да пия вода, пия поне по 2 литра на ден. Не ям много хляб, най-много по една филийка на ден. Мога да се храня здравословно, но проблемът ми е,че след 5-6 ден ми се прияжда страшно много шоколад или някаква храна от Fast Food .. Дори когато не съм гладна. Та..можете ли да ми помогнете с изготвянето на хранителен режим? Също така може ли да ми кажете на колко време мога да си позволявам малко шоколад например? А и също искам да ви питам..дали тази програма (30 day shred) ще ми помогне и дали е подходяща за мен? Благодаря ви предварително. P.S. .. знам,че има много теми огносно хранителен режим,разровила съм се.