.

Виж резултатите на анкетата: Избор за Модератор

Гласували
8. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Няколко неща от описаното, много ми харесаха.

1 12,50%
  • Точно от това има нужда форума.

1 12,50%
  • GeGaSa Moderator!

2 25,00%
  • Въздържал се

0 0%
  • Защо не.

1 12,50%
  • Против.

3 37,50%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на G3GaSa
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    някой ден може и да успееш да разработиш успешен форум, който да си администрираш
    Ох госпожице, моля ти се!
    Този Форум е готова платформа, само трябва да си я закупиш с лиценз!
    След това да закупиш Домейн=www.*****.com/net/bg.
    И хост = да го поддържа = Няколко кинта на Месец.

Нямаш си и най-малката представа, аз колко съм запознат.

Поздрави.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    не съм казала, че не си запознат, нито че не можеш да направиш нещо по-добро технически
    но успешен форум не означава форум без бъгове
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Не съм само аз има и други, които искаме поне малко от малко да го поддържате!
    Да има контрол и т.н. и някои неща могат да се осъществят (y)

Град
    Варна
    значи разбра какво исках да ти кажа

продължавай с анкетата
    свирни ми като станеш модератор, ако има нужда да ти обясня нещо

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Пичът май не знае, че тук модераторите винаги са се избирали от ръководството и не е с "кандидатура"..
    Той обаче яростно се натяга да стане "модераторче", само дето модератора няма технически права върху сайта (ясно ми е колко разбираш) за да можеш да "преправяш" и "оправяш" сайта- ти трябва достъп до админ-панел, което го има само админа, ако станеш модератор, няма да можеш да правиш нищо друго освен да ми го държиш докато ти сипвам, да ме баннеш евентуално, и с proxy да се върна и да ти се смея.. Искам сега да ми кажеш, че аз не разбирам и не знам как се прави и поддържа форум, за да ти пратя мой гейминг форум- който е онлайн трета година вече без никакви големи проблеми, тук там някой бъг се е получавал, но всичко е изчистено максимално.
    - Подписи рабоят
    - Система за благодарност
    - Аватарите могат да бъдат както картинки така и гифове
    - Емотиконки
    - Чат бокс
    - Страница с новини
    - TTS работещ
    Но това няма значение де, важното е, че ти си супер смешен натегач, жалък.. Тук модераторите се избират, не се кандидатират.. Да не говорим, че дори и да те "изберат" (слабо вероятно, тъп си и си неграмотен) няма кой да ти даде права, защото форума е без админ, правата са във "бот-админа" на сайта, чийто акаунт е на инвестор, а никой няма връзка с тях от доста време. А и да те изберат, пак нищо няма да направиш и само ще ти се смеем.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
    LadyDi нищо не може да поддържа, съмнява ме изобщо дали има познанията дори някой да реши да и предостави правата. Нещо което не се надявай да стане. Занимавал съм се с няколко големи форума, част от които съм администрирал. Само един от тях с около 10 хил потребители и сайта към него създадохме без користна цел и въпреки желанието на някой хора до край не печелехме нищо от него. Просъществува 6г. и му дръпнахме шалтера. Докато съществуваше обаче се правеха непрекъснато постъпки за подобряването му. Не се надявай да се хване някой да се занимава да подобрява нещо и да влага пари в него след като нито ще му донесе по-голяма печалба, нито ще спечели от това, че някой потребител ще е доволен.

Относно въпроса на LadyDi - след като във форума има правила, то те трябва да се спазват за доброто комуникиране на форума. Не може някакви индивиди непрекъснато да пишат на латиница, да псуват като каруцари да спамят във всяка тема и въпреки това да няма последствия за тях. Както и да е, казах вече,че това няма да се промени.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Относно въпроса на LadyDi - след като във форума има правила, то те трябва да се спазват за доброто комуникиране на форума. Не може някакви индивиди непрекъснато да пишат на латиница, да псуват като каруцари да спамят във всяка тема и въпреки това да няма последствия за тях. Както и да е, казах вече,че това няма да се промени.
    Докато сами не поискате да се контролирате и 24 часа на ден да прекарвам онлайн, няма да се оправя с вас. В момента съм сама, ако случайно някой е пропуснал да разбере. Правя каквото мога, но нямам намерение да се превръщам в пъдар. В момента единственото, което мога да направя е да следя какво докладвате вие и да се погрижа за това. Нямам нито времето, нито психическата издръжливост да отварям всяка тема във форума.
    Всички знаете добре правилата, така че - модерирайте форума както прецените за добре, използвайки моите права (чрез темата за мод.помощ, чрез репортване или като ми пишете ЛС).

Успех

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Като цяло за мен всичко почна с тая митична промяна на дизайна, да свиква се, но елементарни неща не работят, до колкото знам инвестор има нов собственик, едва ли някой ще влага пари в нещо, което и така си работи (генерира печалба).
    JESUS дори глобала не влиза вече. (не съм чел наскоро да са намирали труп с хеликоптер и плакат на мадона в парк, предполагам, че е жив)
    n00bs

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
    Искаш ли да видиш осран сайт, ходи в data, там малоумниците са стигнали до там, че barut и maloumen са два профила с модераторски права, които се ползват от един и същ олигофрен.
    И понеже това е малко, може да разгледаш статиите, които пускат.
    Много хора реват/ем , че и тук пишат всякви малоумщни, но в сравнение с дата, тукащните са направо научни трудове заслужаващи професорски отличия.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си