.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Да го кажа ли?

Здравейте ,на всички!

Моят проблем е следния:
    От доста време се познавам с едно момиче с което сме приятели и общуваме доста.Тя ме смята за много забавен и не веднъж съм я карал да се смее.Само хубави неща има между нас и винаги се разбираме..Когато е тъжна и оправям настроението.И т.н.

Тя самата знае че я харесвам..

Преди време имаше някакъв приятел които я скъса и може би седмица по късно й "предложих",но тогава тя каза че "не е готова"..

и така месеци след тази случка ние редовно подържаме връзка и си говорим в училище..
    постоянно си казваме ,че се обичаме , но не по такъв начин..

Та така братлета общо взето това е ситуацията и искам да ви питам дали да я попитам пак или ще стане каша ,защото още от моментът в който я видях всичко в мен изтръпна и е винаги усмихната , забавна и неуписуемо красива!! Моля ви помогнете ми искам да е до мен възможно най-бързо!

П.П. сори ако има грешки !

охх...като нищо да си попаднал във friendzone...и все пак опитай...целуни я ...и виж как ще реагира...ако се отдръпне, и кажи, че е било грешка, ако не...радвай се

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Не е преживяла старата си връзка, а и от написаното, според мен, те има само за приятел.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Винаги можеш да я отвлечеш, завържеш в мазето, да я биеш редовно и да се обичате до края на дните си?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от vivis Виж мнението
    Здравейте ,на всички!

П.П. сори ако има грешки !
    Нямаш, спокойно. Сигурен ли си, че тя се смее искрено на твоите шеги, след като е винаги усмихната?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако искаш да си отдушник за чувства давай.

Абсолютно съм сигурен.И с изречението че винаги е усмихната имах предвид че създава такова настроение (поне за мен)и винаги щом ме види се усмихва .

Пропуснах да кажа,че търси физически контакт..Примерно когато ме засече ме сръчква около корема(ако това е някакъв фактор..)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си