.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Exclamation Избелване на кожа, как?

Здравейте, бих искала да ви попитам как мога да избеля кожата на лицето и тялото си? Знам, че ако си роден как да го кажа по-мургав не можеш да избелиш кожата си, при мен не е така аз съм родена със светла кожа просто лятото слънцето ме хваща и потъмнявам лесно и така де в момента тена ми не е равен и бих искала да го изравня като избеля кожата си, но не знам как, уж ползвам избелващ крем с лимон, но не го ползвам редовно и не знам дали въобще ще има ефект с него. Не искам да стана бяла като Снежанка, а просто малко, от малко да изравня тена на лицето и тялото си. Моля ако знаете начини за избелване да споделите, каквито и да са (маски, лосиони, кремове, и др.)

Мега фен Аватара на strawberry88
    Тези избелващи кремове се използват за пигменти петна, получили се от слънцето. Не за изравняване на тена или побеляване на цялата кожа, ако си мургав. :Д И се използват зимата, защото слънцето е най-слабо. Тена можеш да си изравниш, като първо започнеш да се храниш здравословно и пиеш много вода. Ексфолирането също помага. Има и една домашна маска, която ми е любима - мед и лимон. Мажеш се и стоиш 15-20 минути. После го отмиваш с кръгообразни движения и топла вода. :Д ^^ За предпочитане е меда да е домашен. : )

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    http://apteka.framar.bg/30006968/%D0...%BB-isispharma
    Ползвах този крем миналата година и кожата ми се избели напълно. Но това само зимата, когато няма слънце и когато излизах задължително слагах слънцезащитен крем. Този тип кремове действат и то много добре, но виж посъветвай се с някой дерматолог кой е най-подходящ за твоята кожа.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Не си слагай лимон по лицето никога! Кожата ти ще стане ужасно фоточувствителна и доста бързо ще се сдобиеш с прекрасни пигментни петна.
    Добра грижа за кожата и крем с фактор 50/PA+++ всеки път когато излизам и тенът ми равен по цялото лице целогодишно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    http://apteka.framar.bg/30006968/%D0...%BB-isispharma
    Ползвах този крем миналата година и кожата ми се избели напълно. Но това само зимата, когато няма слънце и когато излизах задължително слагах слънцезащитен крем. Този тип кремове действат и то много добре, но виж посъветвай се с някой дерматолог кой е най-подходящ за твоята кожа.
    Искам да те попитам цялото лице ли си избелва или някакви петна? Защото аз имам пигментни петна по цялото тяло, но и по лицето. Дали би могъл да ми помогне.
    Последно редактирано от KGVlove : 04-09-2014 на 21:32

Цитирай Първоначално написано от KGVlove Виж мнението
    Искам да те попитам цялото лице ли си избелва или някакви петна? Защото аз имам пигментни петна по цялото тяло, но и по лицето. Дали би могъл да ми помогне.
    Аз го ползвах с цел подготовка за химически пилинг, но неминуемо ми избели цялото лице. Вероятно ще помогне и за избелване на петна, но ще ти избели цялостно лицето. Пак казвам обаче, това ми беше предписано от дерматолог, не го купувайте току-така, а направете една бърза консултация с лекар.
    П.с. Такъв тип кремове - само зимата и след това каго излизаш трябва да слагаш висок слънцезащитен фактор.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

A каква марка слънцезащитен крем ползвате? И крем или спрей е по-добре?

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Чувала съм, че ориза има избелващо действие.На скоро четох, че японките в миналото така са избелвали лицата си.Аз веднъж си смелях ориз и си направих маска.При продължителна употреба би трябвало да има ефект, но аз го направих веднъж и не мога да дам мнение.Все пак, ако решиш се поразрови в нета има доста такива маски и тоници.

Цитирай Първоначално написано от thelightbringer Виж мнението
    A каква марка слънцезащитен крем ползвате? И крем или спрей е по-добре?
    На Avene и на Bioderma съм ползвала. На Bioderma беше нещо като BB крем, но цвета беше по-тъмен от кожата ми и стоеше ужасно. И в двата случая крема е с много гъста и лепкаво-мазна консистенция и ако имаш мазна кожа, няма да го чувстваш добре върху лицето си.

http://4.bp.blogspot.com/-eIy2pNKUcd...103_091521.JPG

Ето този на Missha купувам вече втори път.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    На Avene и на Bioderma съм ползвала. На Bioderma беше нещо като BB крем, но цвета беше по-тъмен от кожата ми и стоеше ужасно. И в двата случая крема е с много гъста и лепкаво-мазна консистенция и ако имаш мазна кожа, няма да го чувстваш добре върху лицето си.
    Все едно аз съм го писала. Последното лято обаче си взех флуид на Биодерма, понеже и моята кожа е мазна. Вече само такива ще ползвам. Нищо общо с мазните, тежки кремове. Онова е като вода и все едно нямаш нищо върху кожата. И най-важното - не стои мазно! :Д ^^

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си