- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за това тяло по бански?
http://www.youtube.com/watch?v=1j2jvmAor9s
Коментари?
http://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBc
Тая ще я изкърти, ако се бият в кал.
Да, честно казано като пропорции има хубаво тяло, но за моя вкус е отпуснато. Тялото на мацката от втория коментар много повече ми харесва.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Защо да не сравним жени, които са доста различни по възраст, едната със сигурност раждала, а другата със силикон в циците? Няма лошо.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако не го вземеш това предвид, значи наистина нямаш много между ушите.
Все едно да те попитам "днес студено ли е". На база на какво ми отговаряш?
На база лично усещане?
На база сравнение с миналогодишните температури за средата на април?
И в кой случай информацията ти е по-надеждна?
Много елегантно се вмъкваш, остава и да докажеш, че заслужаваш да си заедно с тях двете.
Не си падам по такъв тип телосложение- няма талия![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Супер зле. Тука всички май са на детски акъл. Вие като сте щиглеци и мислите това тяло за дебело. Всички ще станете такива като пораснете, а ако не ще останете грозни клечки. Тази жена не е раждала и има добро тяло, по - скоро другото мусколесто не е нормално - жената трябва да е нежна, а мъжа мускулест.
Ба..... ти и съвременните разбирания...
Я ми кажи къде видя коментар, че тялото е дебело, защото аз виждам само думата "отпуснато", което е съвсем друго нещо. За това много съм разтягала локуми из форума напоследък и не мисля пак да го правя. Затова само ще кажа, че много зависи от това как си поддържаш тялото. А дали ще станем такива... Може би, но много се надявам да си запазя до тогава волята за трениране.
Кой го каза? Тя не тренира за следващата Мис Олимпия, така че си е напълно в рамките на нормалното.
И нека да съм на детски акъл, заради това, че имам мнение, различно от твоето...
И според мен жената трябва да е нежна , а не мускулеста . Това е работа на мъжа . Обаче , извинявай bai.hui. ТОВА ТЯЛО НЕ Е МУСКУЛЕСТО !
Красива е и има хубаво тяло, но гърдите и са леко отпуснати.