.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    Варна

Как точно да му кажа,че изпитвам чувства към него?

Здравейте!Момиче на 14 съм и скоро се влюбих в едно момче от съседния клас.Често сме се виждали преди,но никога не съм го чувствала така.Всяка вечер заедно играем една игра (League of Legends,само за инфо) и винаги се поздравяваме в училище.Проблемът е,че сме на различни етажи - нашият клас е единственият на 3ят етаж от 7те класове.Затова с него се засичаме рядко.А в моментите ,когато се засечем искам да му кажа толкова много,дори бих искала да го прегърна,но проблемът е,че се гипсирам и едва казвам здравей.Коремът започва да ме стиска - пеперудките вътре здраво летят,колената ми омекват и дори не мога да го погледна в очите.С него сме добри приятели онлайн,но ми се иска д аима нещо и на живо.
    Тъй като имам приятели момчета от класа разбрах,че въпросното момче знаело,че го харесвам.Това е най-големият ми проблем.Дори и да му кажа,че го харесвам той знае.Какво да правя?Страх ме е,че ще ме отблъсне,но не знам докога ще мога да крия чувствата си.Ще съм ви благодаря ,ако ми дадете съвет.
    Не ми пука за вашето тъпо мнение!

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Прави си изводите след като момчето знае, че ти го харесваш и нищо не прави.
    Вероятно те има просто за онлайн приятел.

Град
    Варна
    И за това съм си мислила,но просто знам как се държи с останалите,а към мен е толкова мил...Просто не знам..Но благодаря за отговора

Мега фен Аватара на pandabear
    Няма нужда да му казваш, че го харесваш. Покажи му. Докато си цъкате там играта му предложи някой ден, след даскало да се поразходите някъде

Град
    Варна
    Не се бях сещала за това,благодаря за предложението

Кажи му "If i carry you to diamond will u marry me?"... толкова романтичнооо....

Ако трябва да съм честен, ако те харесваше и знаеше, че и ти го харесваш до сега да е доприпкал при теб. Или те лъжат, че знае или не те харесва, няма вариант да те харесва пък да си трае. Вие все пак сте на 14 и на него му е интересно да си има гадженце, не му е писнало от връзки и такива неща характерни за по-големите.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Може и той да се притеснява и да има същите опасения като теб. Може и той да те харесва, но да не знае как да подходи. Затова започни да разговаряш с него на живо. Не му признавай още в началото, а просто разговаряйте за някакви общи неща - примерно за играта или за училище. Когато се поопознаете достатъчно нещата ще си станат от самосебе си.

Град
    Варна
    OverDrive Това е доста добър метод хаха ;д
    RapExotic Сещала съм се,че и той може да е в подобно положение като мен.Би трябвало малко да се опознаем повече и тогава...Всяко междучасие излизам до лафката или някъде другате,с надеждата,че ще го срещна хах ;д

Проблемът едва ли е в това, че сте на различни етажи.

Обикновено казването, че човек има чувства към някого е показване, а не казване.

Първо приеми факта, че може да бъдеш отхвърлена. Момчето може да си има приятелка, може да не те харесва, може да не му е до момичета в момента, може идея да си няма какво иска и просто да те пренебрегне и още куп други подобни.

Второ имай теми за разговор, по които да си говорите. Пеперудите в корема изчезват с опита и практиката, които разбираемо при теб отсъстват. Не очаквай да се представиш блестящо. Не очаквай той да очаква много. Един два формални разговора, известно време заедно, леко докосване тук и там, уж небрежно и така.

Още нещо. Не си влюбена - спокойно. Любовта от приказките и от Холивуд не съществува в нашия свят. Любовта тук се гради с време, доверие, компромиси и други подобни.

И още едно допълнение - защо ходиш тук и там с надеждата да го срещнеш? Ти знаеш, къде да го намериш.

Поздрави!

BeTheOne

Град
    Варна
    Той ми сподели, аз го питах де, че е скусал с приятелката си, защото тя му била казала, че иска да са само приятели aka friendzone.
    Теми за разговори винаги има - у -ще, приятели, въпросната игра и др.
    Но всъщност факта, че сме на различни етажи, според мен наостина е проблемВ седмицата окли два - три пъти имаме часове на техния етаж, аз винаги първа припкам, и винаги, когато сме там ток ми се усмихва по един такъв вълшебен начин...
    А по въпроса, че знам лъде да го намеря, знам, но като се кача или камо ли вляза в тяхната стая всички започват "коя е тази еко прави тука, ау заради 'imetio mu ' тука " и почва една awkward ситуация...

Град
    Варна
    Писах от телефон, събалявам за правописните грешки.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ами, опитайте извън училищно време... както някой от потребителите беше казал по-горе предложи му да се разходите или излезете заедно някъде, на някое местенце за което той ти е споделял че му е приятно,а и на теб също.. Мисля че ще има резултат.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

В училище винаги ще има хора, които да развалят нещата. Имаш ли му телефона? Ако ли не вземи му го. Един SMS "в междучасието те чакам еди къде си" решава проблема с недоброжелателите и създава нотка на загадъчност. Ако има интерес към теб, със сигурност ще дойде.

Другото нещо е да се виждате извън училище. Може да е на някое по-специално място, а може да е просто разходка. Прекарайте известно време заедно, забавлявайте се, смейте се заедно. Следващото нещо е докосването. Хващането за ръка, прегръщането. Всичко това може да стане по закачлив начин, а не сухарски и дървено. Просто трябва малко въображение.

И разбира се накрая е целувката. Ако се целунете - гаджета сте.

Поздрави!

BeTheOne

Град
    Варна
    Звучи ми толкова лесничко...ще ми се да можех да го питам "искаш ли да се видим пред лафката *фор екзампъл*" без да прозвучи като "тая ко иска от мене да се виждаме,за к'во" ;д
    А доколкото до докосванията и ласките,аз едва го поглеждам в очите....някакси онлайн си говорм тооолкова неща,а на живо просто мех..

Супер фен Аватара на Jaune
    Понякога онлайн има супер много за което да си говорите и като се видите на живо - нъц. Пробвай все пак. Няма нищо срамно в това, да го поканиш да излезете, но не е окей според мен да оставяш няк'ви взаимоотношения, за които имаш по-големи надежди, да лежат на виртуално равнище.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си