- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Циганите ?
Лол? А такива като рибата по 1 ден?
Лейди сайта не е твой.. а аз не съм направил нищо толкова нередно, темата е за циганите, аз спамех за тях..
Тоя спам заслужава не повече от 2 дни.. / не ти казвам, какво да правиш.. не си набивай филми ся../
Вместо да закачаш потребители като мен, хвани банни някой трол в секс или някой като фишърмен/рагиол.. ти си гониш редовните потребители дет си пишат нормално.. (извън кофата)..
айде да не ми даваш наклон на х*я...
сериозно, усети се малко
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ма к'во да се усещам, вживяваш се..
Темата беше за цигани, дали съм се ебавал или не, важното е, че коментирах за циганите, а не за странична тема, ае обоснови си банна (без предупреден беше, за какво съм предупреден?) Пиша ли по темата, пиша.. Къв ти е проблема..
:Д :Д :Д :Д детската градина
лайди ди много ме искефи като учителка пред учениците ;д
^ромска наденица ли ти се яде ?
Лейдито сбъдвала желанияНямаш идея колко..![]()
Кой да знае ...
Аз съм феята кръстница...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
monsteer
Забравихме да поздравим ромите с международния ден на циганите 11 април. Пропуснахме да направим и специална тема по въпроса. Остава за следващата година.
Аз съм туркиня и бих искала да попитам: Нали не слагате турците и циганите под общ знаменател? Знам, че въпроса може би не е по темата, но не искам да пускам нова само заради това..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Обичам картофи.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Помаци, убитаци, секви селяци..![]()
Dr. Gregory House
#Да си пигментопривилегирован по рождение. ;С
Dr. Gregory House
хаха. Те помаците само дето са по-умни от всички вас, образовани и добродушни. Така е като вярвате само на медийната паплач и книги като ,,Под игото''.
Българските турци са много. И религия и език и обичайте им са други. Но се различават от тези в Турция, защото години на ред са прекарали и придобили европейски манталитет, не са толкова набожни, имат права.
Само да ти кажа, че пак говориш неподготвен Турците в Турция са много повече Европейци от Българите в България.![]()
Dr. Gregory House