.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Red face Поредната тема за момчета

Здравейте, хораа ..
    Ще ви отекча и с моя проблем …
    На 15 съм, момчето е на 17, учим в едно училище, но сме различни смени, такаче не се засичаме освен в четвъртък за 4-5 мин колкото да се разминем.
    Още от първия ден очите ми останах в него, но няма как просто да отида и да го заговоря. Не съм срамежлива, винаги съм контактувала повече с момчета, но него няма шанс да отида и просто да му кажа: "Здравей, аз съм еди-кой си." и се чувставам мнооого зле. мислех си да отида с една моя приятелка и да го помолим да се снимаме, защото няма да откаже, но някакси е нерелано да му се изтресем и той да вземе да ни откаже …
    Помолих негов и мой приятел да го разпита разли неща, но според него 'моето момче' не би се хванало със 'зайка'…
    Скоро сме на екскурзия заедно и се чудя какво да направя.. че ще го заговоря с устата МИ Е ЯСНО!!!, не си правете труда да ми го пишете, дайте ми идея под какъв предлог да отида при него и да започна разговор с момчетооо :3

Благодаря за отделеното време <3

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Защо просто не накараш неговия приятел да ви запознае ?

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Нали трябва да си усложняваме нещата..

Авторке, по- лесно е отколкото си мислиш. Просто нека ви запознае, тоя ваш приятел и така.

драмите ..

ами кофти, че моя приятел е силно казано приятел с него .. т.е. знаят се на здравей-здрасти :/ , което изключва това той да ме запознае с него ...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Все ще се намери тема, на която да го заговориш щом ще сте в една компания няколко дни. Въпросът е да не се спечеш заради факта, че го харесваш и да оставиш добро първо впечетление у него. Трябва да се откроиш от останалите с нещо за да те забележи. Oт там нататък знаеш какво да правиш - сама каза, че нямаш проблем с контактуването.

Благодаря RapExotic, мил си ще видя какво да правя

От едно училище сте, най - лесно е да го заговориш на такава тема. Попитай го нещо свързано с училище, направи се че търсиш някого или нещо, за да разцепиш леда. След това ще има поне здрасти, а след това и какво правиш, как си.. и от там нататък всичко е въпрос на привличане, ще забележиш ако той има нещо към теб.

Понякога си мисля че момичетата са същите като момчетата. Късмет ти пожелавам.
    Последно редактирано от angelche3 : 04-14-2014 на 04:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си