- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Разработване на теми, реферати, есета и други
Когато писането не Ви се струва детска игра. Когато нямате достатъчно време, а искате нещата да бъдат изпипани до най-малкия детайл... Доверете ни се !
- Набиране, форматиране и подготовка за печат на всякакви текстове: дипломни и курсови работи, реферати, доклади, дисертации, книги, договори, аудио файлове, проекти, оферти, протоколи.
- Конвертиране.
- Оформяне на таблици и графики.
- Стриктно спазване на срокове и изисквания на клиента.
- разпечатка на материалите
- РАЗРАБОТВАНЕ на курсови, реферати и други
Цена по договаряне - в зависимост от сроковете за изпълнение и естеството на текста за обработка!
Услугата може да се извършва и онлайн, без значение от населеното място, в което се намирате!
email: formatirane_na_tekst@abv.bg
Последно редактирано от ackasha : 04-16-2014 на 18:48
мхм
спечели ме с грешната запетая в първото изречение...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Блaгодaря зa попрaвкaтa, но aко по еднa зaпетaя съдите зa кaчеството нa предлaгaните услуги .... много съжaлявaм зa Вaс! Безгрешни хорa нямa![]()
Всъщност съдя и по начина, по който сте форматирали целия пост.
Определено не е изпипано до последния детайл, а всъщност това е мотото, с което рекламирате дейността си. Струва ми се редно да влагате малко повече мисъл в презентацията си.
Съвсем чистосърдечна критика![]()
Товa е Вaшето мнение ! Хaрaктернa чертa нa бългaринa е дa критикувa. Не сме отлично зaпознaти с нaчините зa формaтирaне нa теми във форумa, съжaлявaме зa което! И все пaк при положение, че не сте използвaли услугите ни обективното Ви мнение е под въпрос![]()
Форумът няма специфични изисквания за форматиране.
Вижте, аз ви критикувам съвсем добронамерено. Когато презентирате подобен вид услуга е недопустимо да допускате пунктуационни грешки или да грешите в поставянето на интервал пред/след знаците за пунктуация.
Днес се рекламирате в тийн форум, но утре ще тръгнете да го правите в друга медия и ако не сте изрядно изпипани (до последния детайл), трудно ще си намерите клиенти.
И съм съгласна, че безгрешни хора няма, но вие си правите реклама в момента. Поне направете усилие да не допускате грешки. Още повече, че обещавате безгрешен продукт...